Blackline meldingen en updates

Invoering van massameldingen

Geschreven door Kyleigh Birce | September 5, 2018

Bijgewerkt op 14 juli 2020

Massameldingen zijn nu beschikbaar voor elke organisatie op Blackline Live, en stellen portaalbeheerders in staat om berichten tegelijkertijd naar hun vloot te sturen. Bij evacuaties, natuurrampen of andere risicovolle noodsituaties kunt u uw vloot onmiddellijk op de hoogte brengen zonder elk individueel apparaat een bericht te hoeven sturen.

Massameldingen zijn nu beschikbaar voor alle organisaties.

Een massamelding versturen

Massameldingen worden verzonden naar alle online G7-apparaten, inclusief G7c, G7x en G7Bridge. U hebt een groepsbeheerdersrol nodig in de groep Alle apparaten om met succes een massamelding te kunnen verzenden.

1. 1. Navigeer naar de massameldingen pagina via het hoofdmenu - het zal worden vermeld onder het Resources submenu.
  2. 2. Zorg ervoor dat u een organisatie hebt geselecteerd. U kunt geen bericht verzenden als "Toon alles" is geselecteerd.
  3. 3. Selecteer de groep waarnaar u het bericht wilt sturen. Om de hele organisatie berichten te sturen, selecteert u "Alle apparaten".
  4. 4. Typ een bericht om te verzenden. Zorg ervoor dat het in twee regels past met elk 16 tekens.
  5. 5. Druk op verzenden om het bericht naar alle online apparaten te verzenden.

Een massamelding ontvangen

Online-apparaten die het bericht ontvangen, gaan over in een geel waarschuwingsalarm om de gebruiker te laten weten dat zij een bericht hebben ontvangen. Het bericht wordt op het scherm van het apparaat weergegeven.

Deze berichten zullen geen waarschuwingen genereren in Blackline Live, en zullen niet opgelost hoeven te worden door het bewakingspersoneel.

Wij garanderen 99% succesvolle aflevering van berichten naar apparaten die zich op cellulaire netwerken bevinden.