Introductie van push-to-talk

INVOERING VAN PUSH-TO-TALKWAT IS PUSH-TO-TALK?

Push-to-talk stelt G7c in staat om op vergelijkbare wijze te functioneren als een walkietalkie, waarbij G7c-apparaten in dezelfde organisatie en op hetzelfde kanaal in staat zullen zijn om tweeweggesprekken met elkaar te voeren. In tegenstelling tot traditionele walkie-talkies is er geen beperkt zendbereik. Aangezien G7c gebruik maakt van cellulaire netwerken om te verzenden, kunnen G7c-apparaten met elkaar praten, ongeacht waar zij zich in de wereld bevinden.

HOE KOM IK AAN EEN G7C MET PTT?

Om deze functie te kunnen gebruiken, hebben klanten nieuwe G7c-apparaten nodig (met hardware die PTT ondersteunt), en een PTT-serviceplan. PTT is alleen beschikbaar op G7c, aangezien dit ons enige G7-apparaat is dat spraakfunctionaliteit ondersteunt. G7x- of Loner-producten zijn niet compatibel.

WAT VERANDERT ER OP G7C?

Wijzigingen aan de hardware

Met push-to-talk krijgt G7c nieuwe hardwarecomponenten. Ongeacht of u een PTT-serviceplan aanschaft of niet, alle nieuwe G7c-apparaten zullen worden geleverd met de mogelijkheid om PTT in te schakelen. Als u oude G7c-apparaten gebruikt, kunt u PTT niet inschakelen omdat deze apparaten niet over de interne componenten beschikken om PTT te laten functioneren. G7c met PTT zullen er precies hetzelfde uitzien als oude G7c-apparaten en kunnen worden onderscheiden met de apparaat-ID. PTT-apparaten hebben een apparaat-ID dat begint met 3567 of 3569, terwijl niet-PTT-apparaten een apparaat-ID hebben dat begint met 3566 of 3568.

Wijzigingen in menu

G7 krijgt een nieuw menu-item voor PTT-gebruikers. Toestellen die PTT hebben ingeschakeld met een PTT-serviceplan en PTT hebben ingeschakeld in hun configuratieprofiel zullen een "PTT-kanaal" menuoptie vinden. Dit is waar u uw kanaal kunt wijzigen. U kunt ook naar dit menu gaan door op de pijl omhoog of omlaag te drukken vanuit het startscherm van de G7. Uw huidige kanaal wordt weergegeven en u kunt op de OK-toets drukken om het te wijzigen.

G7c-apparaten met PTT ondersteunen ook het koppelen van audio-accessoires. Onder instellingen, is er een nieuwe optie genaamd "audio pairing". Dit is waar gebruikers die een audioaccessoire gebruiken kunnen koppelen, de status kunnen bekijken of apparaten kunnen vergeten. Als u een audioaccessoire gebruikt, ziet u een nieuw audiopictogram in de infobalk van G7 wanneer het apparaat is aangesloten.