Blackline meldingen en updates

Loner 900 en Bridge einde-van-het-leven-melding

Geschreven door Blackline Safety | 21 februari 2020

Beste gewaardeerde klant,

Met de introductie van onze lijn G7 veiligheidskleding, heeft het Blackline Safety Loner 900 en Bridge product zijn einde van de levensduur bereikt en is uit productie genomen. Onze nieuwe G7-productlijn ondersteunt klanten met dezelfde bewakingsfuncties voor lone workers, plus de toevoeging van een grafisch display en andere innovatieve opties zoals gasdetectie en push-to-talk.

Voor meer informatie over hoe Blackline Safety onze gewaardeerde klanten zal blijven ondersteunen, gelieve de onderstaande informatie te bekijken:

Dienst / Functionaliteit

Uw apparaat zal normaal blijven functioneren en zal ondersteund blijven worden door het Blackline Safety Network zolang er een actief serviceplan is en de hardware zelf in goede staat verkeert.

Garantie

Als uw Loner 900 en Bridge in het afgelopen jaar aangeschaft zijn, dan zijn ze verkocht met 1 jaar beperkte garantie. Blackline zal deze garantie handhaven. Mochten er geen vervangende onderdelen beschikbaar zijn, dan zullen een G7x en G7 Bridge onder de garantievervanging worden aangeboden.

Vervangingsopties

Blackline Safety heeft in 2017 de G7x en G7 Bridge uitgebracht. Dit apparaat borduurde voort op onze learnings en klantenfeedback van de Loner 900 en Bridge en is gebruiksvriendelijker ontworpen met een LCD-display en sms-opties. Upgrade naar een nieuwe G7x en G7 Bridge met twee jaar garantie door contact op te nemen met uw distributeur of door contact op te nemen met Sales@blacklinesafety.com .

Blackline Safety zet zich in voor de veiligheid en prestaties van uw team. Neem contact op met ons Customer Care team als u vragen heeft over uw Loner 900 en Bridge toestellen.