Loner Duo End-of-Life

Het Blackline Safety Loner Duo product heeft zijn end-of-life (EOL) bereikt en wordt stopgezet. Blackline blijft klanten technische ondersteuning bieden voor Loner Duo toestellen tot 30 november 2024.

VEELGESTELDE VRAGEN VAN KLANTEN

WAAROM GEBEURT DIT?

Blackline Safety heeft besloten te stoppen met de verkoop en productie van het Loner Duo hardware product. Na een grondige evaluatie van Blackline's bestaande productaanbod is besloten dit product niet langer te verkopen om klanten de meest geavanceerde producten te kunnen bieden en tegelijkertijd onze productportfolio efficiënt te beheren.

WANNEER GAAT DIT IN?

EOL belangrijke data:

Einde verkoop

De laatste datum waarop dat product beschikbaar was voor aankoop.

31 oktober 2022

Einde ondersteuning

De laatste datum waarop Blackline service en ondersteuning voor het product biedt.

30 november 2024

WAT GEBEURT ER MET MIJN LONER DUO APPARATEN?

De apparaten blijven normaal functioneren. Blackline Safety blijft klanten technische ondersteuning bieden tot 30 november 2024. Na deze tijd zijn er geen updates, fixes of hardware reparaties meer. Voor technische ondersteuning of om migratieopties te bespreken kunt u contact opnemen met ons Customer Care team op:

Noord-Amerika
support@blacklinesafety.com | 1-877-7212 (gratis)

Verenigd Koninkrijk & Europa
eusupport@blacklinesafety.com | +44 1787 222684

Internationaal
support@blacklinesafety.com | +1-403-451-0327

WAT ZIJN MIJN OPTIES VOOR PRODUCTMIGRATIE?

De Loner Mobile applicatie werkt nog steeds zonder het Loner Duo apparaat. Als u een extra beschermingslaag nodig heeft, biedt Blackline Safety een SOS Button accessoire dat gekoppeld kan worden aan de Loner Mobile app van uw smartphone. SOS Button productinformatie vindt u hier.

Voor alternatieve opties kunt u contact opnemen met onze Klantenservice team om dit te bespreken.

ZAL LONER MOBILE BEÏNVLOED WORDEN?

Nee. De Loner Mobile applicatie werkt nog steeds zonder het Loner Duo toestel.

WAT GEBEURT ER ALS MIJN LONER DUO APPARAAT ONLANGS IS AANGESCHAFT?

Apparaten worden nog steeds volledig ondersteund onder de standaardgarantie van 1 jaar. Neem contact op met onze Klantenservice team voor technische ondersteuning.

WAT MOET IK DOEN ALS MIJN APPARAAT NOG ONDER DE GARANTIE VALT?

Voor apparaten die nog onder de 1 jaar garantie vallen blijft Blackline technische ondersteuning bieden. Ga naar support.blacklinesafety.com of neem contact op met onze Klantenservice team voor technische ondersteuning.

WAT GEBEURT ER ALS MIJN APPARAAT MOET WORDEN GEREPAREERD OF VERVANGEN?

Apparaten worden nog steeds volledig ondersteund onder de garantie van 1 jaar. Neem contact op met onze Klantenservice team voor technische ondersteuning.