Loner Mobile check-in feature update

Loner Mobile krijgt een update voor de check-in timer, waarbij gebruikers hun timer kunnen instellen zonder dat ze hoeven te stoppen met controleren. Deze update beschikt ook over verschillende herhalingsopties voor de timer, waarbij Loner Mobile continu gebruikers kan controleren, of kan stoppen na een bepaalde periode van tijd. Bekijk de details van deze update hieronder. Je kunt deze update verwachten in de App store of Google Play Store tegen het einde van augustus, 2018.

LONER MOBIELE CHECK-IN FUNCTIE UPDATELONER MOBIELE CHECK-IN FUNCTIE UPDATE

Een PDF-versie van deze hand-out kan hier worden gedownload.