Loner Mobile OS support wijzigingen - November 2019

iphone-and-apple-watch-main-screen-768x576-1

Om de prestaties van de Loner Mobile app te optimaliseren, stoppen we met het ondersteunen van oudere besturingssystemen op iOS en Android.

In november 2019 moet uw smartphone voorzien zijn van iOS 9.0 of nieuwer voor Apple-producten en Android 5.0 of nieuwer voor Android-producten om Loner Mobile te kunnen gebruiken.

Als u iOS 9.0/Android 5.0 of ouder gebruikt, zal Loner Mobile niet beschikbaar zijn in uw app store en zal het niet ondersteund worden op uw toestel. Als u Loner Mobile eerder heeft gedownload, zal het blijven functioneren - u zult echter het besturingssysteem van uw telefoon moeten updaten voordat u de versie van Loner Mobile kunt updaten vanuit uw app store.

Als u vragen heeft over Loner Mobile, ondersteunde besturingssystemen of anderszins, neem dan contact op met uw Account Manager of ons Customer Care team.