Nieuwe configuraties pagina

Blackline Live's apparaat configuratie krijgt een nieuwe look! Passend bij het strakke, moderne uiterlijk en de verbeterde functionaliteit van de nieuwe pagina's die met de Winter18 update zijn geïntroduceerd, is de configuratiepagina herwerkt voor een betere bruikbaarheid en efficiëntie.

Vorige configuratiepagina van het apparaat

NIEUWE CONFIGURATIES PAGINA

Nieuwe configuraties pagina

NIEUWE CONFIGURATIES PAGINA

NIEUWE CONFIGURATIES PAGINA

De nieuwe configuratiepagina vervangt het archiefsysteem in tabellen van het vorige ontwerp door een lijst met alle beschikbare configuratieprofielen op één pagina. Pictogrammen helpen om verschillende profieltypen visueel te onderscheiden, en gegevens kunnen gemakkelijk worden doorzocht en gesorteerd om specifieke profielen efficiënt te vinden. Een nieuwe kolom in de tabel geeft aan hoeveel apparaten zijn toegewezen aan elk profiel, zodat u snel kunt zien of het juiste aantal apparaten is toegewezen of dat er profielen zijn die leeg zijn.

Bestaande configuraties kunnen worden bekeken en bewerkt door op de configuratienaam te klikken - u wordt dan omgeleid naar de configuratieprofielpagina die u voor deze update gebruikte.

Het maken van een nieuwe configuratie voor elk apparaattype is eenvoudig - klik gewoon op de blauwe configuratie toevoegen knop. Selecteer het soort apparaatconfiguratie dat u wilt maken en klik op volgende. Er wordt een nieuwe pagina geladen waarop u de instellingen van uw nieuwe configuratieprofiel kunt definiëren.

In de nabije toekomst komen er nog meer spannende veranderingen op de configuratiepagina's - de G7-configuratiepagina zal opnieuw worden ontworpen voor een verbeterde stroom en gebruikerservaring, waardoor het eenvoudiger dan ooit wordt om uw G7-instellingen te beheren en te bewerken.

Als u vragen heeft over deze update, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Blackline