*RESOLVED* Planned Satellite Service Provider Maintenance Advisory - 5 juni 2019 MDT/GMT, 6 juni 2019 AEST

Als klant van Blackline Safety willen wij u erop wijzen dat onze satellietcommunicatieprovider Iridium ons op de hoogte heeft gebracht van een gepland onderhoud dat zij zullen uitvoeren op 5 juni 2019 MDT/GMT, 6 juni 2019 AEST.

"Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de SBD-diensten te verbeteren, zullen wij een nieuwe SBD back-end systeemrelease (8.1.3) installeren die bugfixes en enkele kleine verbeteringen bevat. Voor deze upgrade wordt geen uitval verwacht. In het onverhoopte geval van een storing kunnen SBD-diensten echter tot 5 minuten vertraagd of niet beschikbaar zijn. Deze release is puur service-gericht en bevat geen over-the-air, firmware of apparaat gerelateerde wijzigingen. Klanten hoeven geen veranderingen te verwachten in het gedrag van het toestel of het Iridium netwerk."

Apparaten die buiten de cellulaire dekking werken, kunnen worden beïnvloed. Apparaten die zich binnen de cellulaire dekking bevinden, zullen niet worden beïnvloed aangezien zij overschakelen van satelliet- naar cellulaire dekking.

Houd er rekening mee dat uw apparaat is aangesloten wanneer het een ononderbroken groen licht vertoont. Als het groene lampje van uw apparaat knippert, moet u mogelijk terugvallen op het secundaire veiligheidsprotocol van uw bedrijf.

Lees de belangrijke details hieronder voor informatie over de planning:

Informatie over onderhoudsvensters

De duur van het onderhoud is gepland op 2 uur met maximaal 5 minuten uitvaltijd (berichten kunnen tijdens dit onderhoud vertraging oplopen, maar gaan niet verloren) .

• Start: 5 juni 2019 - 11:00 MDT
  • Start: 5 juni 2019 - 18:00 GMT
  • Start: 5 juni 2019 - 03:00 AEST

• Einde: 5 juni 2019 - 13:00 MDT
  • Einde: 5 juni 2019 - 20:00 GMT
  • Einde: 6 juni 2019 - 05:00 AEST

* Klik Hier om meer tijdzones te zien.

Betrokken veiligheidsproducten

• Loner 900 /Bridge
  • G7X/Brug

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over deze onderbreking van de dienstverlening, kunt u contact opnemen met het klantenserviceteam van Blackline.

• E-mail: support@blacklinesafety.com
  • Telefoonnummer Noord-Amerika: 1-877-869-7212
  • Telefoonnummer van Blackline Safety Europe: +44 1787 222684
  • Internationaal telefoonnummer: +1-403-451-0327