Taal van het apparaat instellen

Apparaattaal wordt nu een configureerbare instelling in het G7-configuratieprofiel. Voorheen kon de taal van het apparaat op het apparaat zelf worden gewijzigd, maar werd deze na een stroomcyclus weer op Engels ingesteld. Nu kan de standaardtaal worden ingesteld op een van de zes talen - Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans en Nederlands, en binnenkort ook Portugees. De taalinstellingen kunnen nog steeds op de interface van het apparaat worden gewijzigd voor een enkele sessie, maar na het uitschakelen keert het apparaat terug naar de taal die is gedefinieerd in het configuratieprofiel.

INSTELLING APPARAAT TAAL

De taal van het apparaat instellen

Om een standaard taal in te stellen voor een specifieke set apparaten, zal de taal worden gedefinieerd in een configuratie profiel met behulp van de Blackline Live web portal.

INSTELLING APPARAAT TAAL

1. 1. Log in op Blackline Live en navigeer naar de configuraties pagina via het hoofdmenu.
  2. 2. Maak een nieuw configuratieprofiel aan, of klik op een bestaand profiel en druk op bewerken in de eerste kaart
  3. 3. Klik op de vervolgkeuzelijst apparaattaal om deze te openen en een optie te kiezen
  4. 4. Sla het configuratieprofiel op - de nieuwe instellingen worden automatisch via de ether verzonden naar de apparaten die in het profiel zijn opgenomen

Taal op het apparaat

Als de gebruiker de taal in het veld wil veranderen, kan hij dat doen via de interface van het apparaat.

INSTELLING APPARAAT TAAL

1. 1. Druk tweemaal op OK om het scherm van de G7 te wekken en het hoofdmenu te openen
  2. 2. Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om naar Instellingen te gaan en druk op OK om te selecteren
  3. 3. Scroll omlaag naar Talen en druk op OK om te selecteren
  4. 4. Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om te navigeren naar de taal die u wilt gebruiken en druk op OK om te selecteren

De interface van het apparaat is nu in de geselecteerde taal en zal deze taal blijven weergeven totdat deze opnieuw wordt gewijzigd of het apparaat wordt uitgeschakeld. Na een power cycle zal de G7 weer de taal tonen die in zijn configuratieprofiel is gedefinieerd.