Update voor locatiebaken

Bijgewerkt: 1 maart 2023

Blackline Safety's Indoor Locatie technologie krijgt een upgrade om de nieuwe G7c hardware te ondersteunen. Met deze overgang zijn er een paar belangrijke dingen op te merken - hieronder beschreven.

Waarom veranderen de locatiebakens?

Met de release van nieuwe G7c hardware, zal G7c niet langer ANT technologie ondersteunen. Onze huidige bakens gebruiken deze technologie om G7c te vertellen waar ze zich bevinden, dus de twee zullen niet langer compatibel zijn. Nieuwe bakens zullen in plaats daarvan gebruik maken van Bluetooth-technologie om locaties door te geven aan apparaten.

Deze nieuwe G7c-hardware kwam medio oktober 2018 beschikbaar.

Hoe weet ik welke Location Beacons nieuw zijn en welke oud?

Nieuwe bakens hebben een zwart label en hun Unit ID begint met 13691 (NA) of 13701 (EU). Nieuwe bakens zijn compatibel met alle door Blackline vervaardigde bewakingshardware.

Oude bakens hebben een wit label en hun Unit ID begint met 13690 (NA) of 13700 (EU). Oude bakens zijn niet compatibel met nieuwe G7-apparaten die na oktober 2018 zijn vervaardigd.

Zullen mijn huidige apparaten werken met de nieuwe locatiebakens?

Onze nieuwe Location Beacon ondersteunt zowel Bluetooth als ANT technologie, dus alle eerder aangeschafte apparaten - of dat nu G7c, G7x, M6/M6i of Loner 900 is - zullen allemaal compatibel zijn met Beacon.

De nieuwe G7c zal niet meer compatibel zijn met de oude Location Beacon van Blackline. Ze zullen deze Beacons niet zien en daarom zal deze locatie niet worden doorgegeven aan Blackline Live. Dit is belangrijk om te onthouden, aangezien deze G7c apparaten er niet anders uit zullen zien dan de apparaten die u wellicht al heeft en dit kan een effect hebben op de responstijd.

Voor een visuele uitsplitsing van welke apparaten door welk baken worden ondersteund, zie onderstaand diagram.

Hoe weet ik welke G7c nieuw zijn en welke oud?

U kunt controleren of de G7c nieuw is door de unit ID te controleren die zich op de achterkant van uw apparaat bevindt, vlakbij de onderkant van het productlabel. Als uw apparaat begint met 3567 of 3569, hebt u een nieuwe G7c die alleen compatibel is met location beacon met zwart label. Als uw apparaat-ID begint met 3566 of 3568, is uw G7c compatibel met alle bakens, met zowel witte als zwarte labels.

Als u nog steeds twijfelt of hulp nodig hebt, bel dan ons Customer Care-team.

Wat als ik oude Beacons heb en nieuwe moet bestellen om nieuwe apparaten te ondersteunen?

Als u oude bakens heeft en ze moet vervangen om de nieuwe G7c of Loner Mobile te ondersteunen, kunt u ons Customer Care-team bellen en zij zullen u door uw opties loodsen.

Wanneer kan ik nieuwe Location Beacons verwachten?

De nieuwe locatiebakens en de nieuwe G7c-apparaten zijn nu allebei te koop.