Wat is er nieuw in Loner Mobile 1.9.8.5

Deze nieuwste versie van Loner Mobile voor Android en iOS brengt u een belangrijke nieuwe functie: push notificaties. Wanneer push notificaties aan staan, zal Loner Mobile in staat zijn om u updates te sturen, zelfs wanneer de app gesloten is.

Wat is het voordeel van push meldingen aan hebben staan?

Als push notificaties ingeschakeld zijn, zal Loner Mobile u updates en berichten kunnen sturen, zelfs als de app gesloten is. Dit is vooral handig als er iets op de app is dat uw aandacht nodig heeft, of als de app voortijdig sluit, wat betekent dat u niet langer in de gaten wordt gehouden.

LM Time Out melding kopie

OPMERKING: Voorheen ondervond Loner Mobile kleine problemen wanneer iOS 12.0 ervoor zorgde dat apps die op de achtergrond draaiden onverwachts werden afgesloten. We willen onze klanten informeren dat dit weliswaar niet vaak voorkomt (minder dan 3% van de tijd), maar dat het inschakelen van push notificaties een extra beveiligingslaag creëert om er zeker van te zijn dat uw veiligheid in de gaten wordt gehouden.

Hoe pushmeldingen in te schakelen

LM Push Notification RequestZodra u de nieuwste versie van Loner Mobile heeft gedownload, wordt u via een pop-up gevraagd om push meldingen in te schakelen.

Als het eerste verzoek wordt afgewezen, kunt u altijd pushmeldingen inschakelen vanuit de Loner Mobile app. Selecteer "Instellingen" en dan "Configuratie". De "server push notifications" toggle kan aangezet worden om de functie in te schakelen. Daarnaast kunt u de tijd instellen die u wilt laten verstrijken voordat u een melding krijgt.

Vragen over Loner Mobile versie 1.9.8.5 of iets anders? Aarzel niet om te contacteren met ons Customer Care team.