Wat is er nieuw in firmware update 3.421?

G7's nieuwste firmware: 3.421 komt eraan! Het zal worden uitgerold op maandag 9 september

G7's nieuwste firmware update 3.421 bevat een verscheidenheid aan nieuwe functies. Deze nieuwe functies omvatten:

Lees de details van deze functies hieronder, of selecteer een functie uit de lijst om er automatisch naartoe te springen.

Updates voor audiokoppeling

Bluetooth-accessoires

Met de release van 3.421 komen er updates voor G7's audio koppelingsmogelijkheden. G7 ondersteunt nu het handsfree profiel, waarbij bluetooth apparaten met dit profiel kunnen worden verbonden met G7 voor push-to-talk doeleinden.

Met deze release zult u ook merken dat alle instellingen voor audiokoppeling, zoals het vinden van een nieuw apparaat, het koppelen van een apparaat of het vergeten van een apparaat, zijn verplaatst van het menu "instellingen" van de G7 naar het nieuwe menu "accessoires" van de G7.

Voor aanvullende informatie over de nieuwe functies voor audiokoppeling, kunt u terecht op:

Volumeregelaar voor push-to-talk

In deze firmware release, heeft de G7 nu de mogelijkheid om het push-to-talk volume te veranderen. Voor instructies over het gebruik van deze functie, zie de volgende documentatie:

Configureerbaar bump/cal-venster bij het opstarten

De G7 heeft een nieuwe configuratie-optie om een geel waarschuwingsalarm weer te geven voor een bumptest of kalibratie bij het opstarten als een van deze tests binnen het geconfigureerde tijdsvenster moet worden uitgevoerd. Als u deze functie inschakelt, gaat het alarm af bij het opstarten in plaats van wanneer het apparaat in het veld in gebruik is.

Deze functie kan worden aangepast onder de configuratie-instellingen voor bumptests en kalibratie van de G7.

Voor meer informatie over deze functie, zie:

Bump test en kalibratie vergrendeling

ijking door slot artikelMet deze firmware release komt een nieuwe functie: bump test en kalibratie vergrendeling. In het geval dat een organisatie het apparaat onbruikbaar wil maken wanneer het niet aan de eisen voldoet, kan de kalibratie- of bumptestvergrendeling worden ingeschakeld.

Deze functie kan worden in- of uitgeschakeld via het configuratieprofiel van de G7, onder bumptest- en kalibratieslot.

Voor meer informatie over deze functie, zie:

Stille SOS-trilbevestiging (vereiste volgens bs 8484)

Een nieuwe functie is beschikbaar voor Silent SOS gebruikers, een tril bevestiging wanneer een alarm is bevestigd in Blackline Live. Net als het LiveResponse lampje voor hoorbare waarschuwingen, zal deze trilling de gebruiker laten weten dat het bewakingspersoneel hun waarschuwingsresponsprotocol volgt en hulp onderweg is. Deze functie is ook een BS8484 vereiste.

Deze functie kan worden ingeschakeld via het configuratieprofiel van de G7, onder de optie stil SOS-alarm.

Bloktest veilige modus

Vóór deze firmware-update kon bij het uitvoeren van een automatische blokkeertest restgas in de slang de blokkeertest annuleren en de G7 in alarm brengen. Wanneer nu een automatische bloktest wordt uitgevoerd om naar een pompmodus te gaan, staat de G7 in een veilige modus waarin gasalarmen en waarschuwingen worden genegeerd om valse waarschuwingen en alarmen door restgas in de slangen te voorkomen en om te voorkomen dat de gebruiker ten onrechte uit het proces wordt geschopt om naar een modus te gaan.

Kennisgeving van firmware-update

firmware-update

Vóór deze firmware update, update G7 zijn firmware bij power cycle zonder de gebruiker te vertellen wat er aan de hand is. Met de 3.421 update, zal G7 nu de gebruiker informeren dat een firmware update succesvol is afgerond, en naar welke firmware ze zijn geupdate.

Melding G7 Kan niet opladen door temperatuur

Oplaad tempDe G7 kan niet worden opgeladen wanneer de temperatuur te hoog is (45ºC/113ºF of hoger) of te laag (0ºC/32ºF of kouder). Als u de G7 voor deze firmware-update in het stopcontact stak bij deze temperaturen, gaf het apparaat niet aan dat het niet werd opgeladen. Als u de G7 nu onder deze omstandigheden aansluit, laat de G7 een foutgeluid horen en wordt op het scherm weergegeven waarom de G7 niet kan worden opgeladen. U kunt het apparaat aangesloten laten, en wanneer de G7 een temperatuur bereikt waarbij opladen is toegestaan, zal het beginnen met opladen.

Nieuwe sensoren

• NO2

Hebt u vragen over de firmware-update 3.421, G7 of anderszins? Neem contact op met onze klantenservice.