WAT IS ER NIEUW IN DE EXO 3.450 FIRMWARE UPDATE

Bijgewerkt 20 mei, 2021

EXO's wereldwijde firmware versie 3.450R1 komt eraan! Deze zal eind mei of begin juni van 2021 beschikbaar komen.

Deze firmwareversie bevat enkele opwindende nieuwe functies:

Scroll naar beneden op deze pagina om meer te lezen over elke functie, of selecteer een specifieke functie in de lijst om er automatisch naartoe te gaan.

ONDERSTEUNING POMPMODULE

EXO-ondersteuning voor de pompmodule is in deze firmwareversie verfijnd. Als EXO een probleem ondervindt of een firmware-upgrade nodig heeft en zichzelf moet uitschakelen, onthoudt EXO welke inlaten waren ingeschakeld en keert het terug naar de toestand waarin het zich bevond voordat het zichzelf uitschakelde. Dit helpt ervoor te zorgen dat EXO consistent werkt wanneer het zichzelf onverwacht opnieuw moet opstarten.

Bovendien heeft de EXO nu een buffertijd van vijf seconden voordat een alarm voor pompblokkering op het apparaat wordt geactiveerd. Het kan enkele seconden duren voordat het debiet toeneemt wanneer de pomp voor het eerst wordt ingeschakeld, dus deze buffertijd zorgt ervoor dat EXO niet voortijdig alarm slaat voordat het debiet is gestabiliseerd.

ONDERSTEUNING SATELLIETMODULE

Deze firmwareversie kan de EXO-satellietmodule ondersteunen, zodat EXO kan worden gebruikt in afgelegen gebieden zonder cellulaire dekking.

Wanneer de satellietmodule is geïnstalleerd, zult u een nieuwe optie in het hoofdmenu zien, "Communicatie" genaamd, waar u kunt kiezen tussen cellulaire en satellietcommunicatie.

aangepaste - 39 kopieaangepaste - 44 kopie

Wanneer EXO communiceert via satelliet, wordt de time-out van de netwerkverbinding verlengd tot drie uur, aangezien het mogelijk is dat EXO gedurende meer dan twee uur achter elkaar niet communiceert met Blackline Live. Houdt u er rekening mee dat EXO geen tweeweg gesprekken kan voeren en geen PTT kan gebruiken wanneer het communiceert via de satelliet.

VERBETERDE GPS-LOCATIES

Deze firmwareversie bevatte ook upgrades van de GPS-locatie op EXO, zodat apparaten nog nauwkeuriger kunnen worden gevolgd.

ALGEMENE BUGFIXES

• EXO heeft nu een hoorbaar/zichtbaar alarm dat afgaat bij 3% resterende batterijtijd. In de volgende firmwareversie zal de drempelwaarde voor lege batterijen instelbaar zijn.
  • Probleem opgelost waarbij het uitschakelen van handmatige bump, kalibratie en nulstelling niet goed werkte
  • Probleem opgelost waarbij het pictogram voor het opladen van de batterij verdween na ontvangst van een nieuwe EXO-configuratie

Hebt u vragen over de 3.450 firmware-update, G7-producten of anderszins? Neem contact op met onze Customer Care team.