Nieuw in de G7-update van februari 2023

Bijgewerkt op 23 maart 2023.

De G7 update van februari 2023 omvat de wereldwijde firmware versie 3.467, verbeterde firmware over the air (FOTA) snelheid en een nieuwe functie en product. Deze update begint eind februari 2023 met de uitrol in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Noord-Amerika en de rest van de wereld zullen de update eind maart/april ontvangen.

Global firmware versie 3.467 komt met verbeteringen voor push-to-talk (PTT) functionaliteit.

De update van februari 2023 introduceert ook het volgende:

Ondersteunde apparaten

De update zal beschikbaar zijn voor de volgende ondersteunde toestellen:

G7c Eenheid ID's:

• G7C-NA2 (35700, 35710, 35711)
  • G7C-EU2 (35702, 35712, 35713)
  • G7C-AZ2 (35710, 35711)

OPMERKING: G7C-AZ2 bevat de G7C-NA2 hardware, maar wordt geleverd met Australische voedingsadapter.

Bridge en G7x Unit ID's:

• Brug-NA/AZ (3583/3584)
    • Brug-NA2/AZ2 (35850/35852)
    • G7X-NA/AZ (3973/3974/3975/3976)

Oudere G7c-apparaten (3566/3568) worden niet ondersteund voor deze update.

PTT en Blackline monitoring oproepen

Klanten hebben gemeld dat PTT-oproepen van de G7c/G7x soms voorrang kregen op inkomende oproepen van live monitoring-diensten. Firmwareversie 3.467 verbetert PTT zodat oproepen van live monitoringdiensten voorrang hebben op PTT-oproepen op de G7-gebruikersinterface.

FOTA Snelheid

Klanten hebben gemeld dat FOTA-updates lang duren. We hebben het proces verbeterd en oplossingen geïmplementeerd om de snelheid te verhogen, zodat OTA-firmware-updates sneller zouden moeten worden voltooid dan voorheen.

4G voor AUS/NZ en ROW

De update van februari 2023 introduceert 4G-toestelmogelijkheden voor Australië, Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld die daar nog niet over beschikte. Neem contact op met de technische ondersteuning voor meer informatie.

Nieuwe USB autolader voor G7c/G7x

AutoladerWij introduceren een nieuwe USB autolader (ACC-G7-USB-CAR) voor gebruik met de G7c/G7x. Deze nieuwe lader heeft de vereiste veiligheids- en vermogenscertificaten voor gebruik met G7-apparaten en voldoet tevens aan de intrinsieke veiligheidseisen. Als u een vorig model autolader (ACC-USB-CAR) hebt, kunt u deze gebruiken om de G7 Bridge op te laden.