Wat is er nieuw in de G7 3.441 firmware-update?

G7's globale firmware versie 3.441R1 is hier! Hij werd beschikbaar gesteld op 13 juli 2020.

Deze firmware-update bevat een aantal nieuwe functies:

Scroll naar beneden op deze pagina om meer te lezen over elke functie, of selecteer een specifieke functie in de lijst om er automatisch naartoe te gaan.

Steun om gegevens te vergemakkelijken

Deze updates zorgen voor een betere ondersteuning van de stroom en opslag van gegevens in ons systeem vanaf onze apparaten. Deze verbeterde infrastructuur zal de mogelijkheden van ons analyseplatform vergroten, met inbegrip van rapporten voor het traceren van contacten en aangepaste Blackline Vision-oplossingen.

Vergrendelbare LEL-optie

Met deze versie van de firmware hebben gebruikers de mogelijkheid om LEL-blokkering op hun toestel in te schakelen. Wanneer deze functie is ingeschakeld en het apparaat een hoge LEL-waarde detecteert, gaat het apparaat over in een zichtbaar en hoorbaar rood alarm en blijft het in alarm, zelfs wanneer de gasniveaus weer naar normaal dalen.

Om het alarm te beëindigen, kan de gebruiker de pijlen omhoog en omlaag ingedrukt houden om het apparaat te dempen.

gascurve 2IMG_SIT_G7c-Single_HandsUpAndDownButton-HighGasAlert klein

Deze voorziening wordt ingeschakeld via het menu van de G7, in de menu's Gas info > Gas opties. Zodra deze functie is ingeschakeld, blijft ze ingeschakeld tot ze handmatig wordt uitgeschakeld, en blijft ze zelfs behouden bij stroomcycli en firmware-updates.

Artboard - 306@2xArtboard - 307@2xArtboard - 315@2xArtboard - 309@2x

Voor meer informatie over LEL-vergrendeling en de vergrendelingsfunctie van G7, zie dit ondersteuningsartikel.

Check-invereist wanneer configuratieprofiel wordt bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat de inchecktijden op het apparaat en de server altijd synchroon lopen, moeten gebruikers van Blackline Safety nu inchecken wanneer het configuratieprofiel waaraan hun apparaat is toegewezen, wordt bijgewerkt.

Tekst onder aan de kaart "Modi" in het G7 configuratieprofiel waarschuwt portaalgebruikers dat het bijwerken van het profiel zal vragen om in te checken op alle online apparaten die in het profiel zijn opgenomen. Hoewel deze tekst altijd zichtbaar is, wordt de incheckprompt alleen naar apparaten gestuurd als de incheckfunctie is ingeschakeld.

Screen Shot 2020-07-01 om 8.37.33 AM

Hebt u vragen over de firmware-update 3.441R1, G7-producten of anderszins? Neem contact op met ons Customer Care-team.