Wat is er nieuw in de G7 3.445 firmware-update?

G7's globale firmware versie 3.445R1 komt eraan!

Deze firmwareversie bevat een aantal nieuwe functies en verbeterde optimalisatie voor gegevensverzameling, zoals hieronder vermeld. Door veranderingen in de manier waarop gegevens op het toestel worden opgeslagen, zal deze firmware-update er iets anders uitzien dan andere updates en zal het langer duren om te downloaden.

Scroll naar beneden op deze pagina om meer te lezen over elke functie, of selecteer een specifieke functie in de lijst om er automatisch naartoe te gaan.

Firmware 3.445 installatie

Omdat deze firmware-update wijzigingen bevat in de manier waarop de G7 gegevens opslaat, zal het langer duren voordat de installatie is voltooid. Zodra het apparaat verbinding maakt met de Blackline Safety Cloud en het groene lampje continu brandt, schakelt het apparaat automatisch weer uit. De gebruikelijke blauwe en gele lampjes aan de rechterkant van het LCD-scherm zullen gedurende ongeveer 30-60 seconden knipperen om u te laten weten dat de nieuwe firmwareversie wordt geïnstalleerd. Het scherm blijft nog een paar seconden leeg en reageert niet voordat u een enkele pieptoon hoort en de blauwe en rode lampjes aan de rechterkant van het toestel ziet knipperen, eerst heel snel en dan met tussenpozen - dit deel van het installatieproces van de firmware is specifiek voor deze firmwareversie en kan tot drie minuten duren. Zodra de firmware geïnstalleerd is, start het toestel automatisch op.

G7c front met patronen_commitFW_cropG7c front met patronen_commitFW_3.445_crop

LEL-MPS-sensor

Als uw apparaten zijn uitgerust met onze LEL-MPS sensor, moet u uw apparaat na de firmware-update uitschakelen. De reden hiervoor is dat de nieuwe firmware-update een wijziging van het flash-formaat omvat, waardoor de sensor tijdelijk uitvalt. Zodra het downloaden van de update is voltooid, wordt u gevraagd het apparaat uit te schakelen. Zodra het apparaat is uitgeschakeld, is de LEL-MPS sensor klaar voor gebruik.

Detectie van nauw contact op G7

In aanvulling op de Blackline Safety rapportage voor nauw contact in Blackline Analytics en de nauw contact detectie op Blackline Connect, hebben we een functie ontwikkeld om fysieke sociale afstand efficiënter af te dwingen. Hoewel de rapportage van nauw contact waardevol is voor het bijhouden van de effectiviteit van nieuwe processen en beleidsregels, en het mogelijk maakt om met terugwerkende kracht contacten op te sporen en te onderzoeken, helpt het niet om werknemers te herinneren aan fysieke afstand op het moment dat een beleidsovertreding kan plaatsvinden.

De functie voor detectie van nauw contact op de G7 laat de drager weten dat hij zich binnen twee meter van een ander apparaat bevindt met een trilpatroon en een bericht die 10 seconden aanhouden. Zie dit ondersteuningsartikelvoor meer informatie over deze functie .

Blackline heeft ook wijzigingen aangebracht met betrekking tot bluetooth-ondersteuning en het opslaan van gegevens om onze mogelijkheden voor het traceren van contacten te verbeteren.

nabijheidsalarm COVID-19_4-04

Standaardinstellingen voor LEL-vergrendeling

De LEL-vergrendelingsfunctie die in de vorige firmwareversie 3.441 was opgenomen, is uitgebreid met nieuwe standaardwaarden die overeenkomen met de registratie van bepaalde regio's.

• Op draagbare G7-apparaten die naar Noord-Amerikaanse klanten worden verzonden, is de vergrendelingsfunctie voor LEL standaard ingeschakeld volgens de CSA-certificeringsvereisten. Dit betekent dat LEL-alarmen voor hoge gassen handmatig moeten worden gedempt door de persoon die het apparaat gebruikt, door de pijlen omhoog en omlaag drie seconden lang ingedrukt te houden.
  • Bij draagbare G7-apparaten die buiten Noord-Amerika worden verzonden, is de vergrendelingsfunctie voor LEL standaard uitgeschakeld, wat betekent dat de alarmen voor hoge LEL-gasconcentraties automatisch worden gestopt zodra de niveaus van het brandbare gas onder de geconfigureerde alarmdrempel dalen.
  • G7 EXO wordt altijd geleverd met de LEL-vergrendelingsfunctie standaard uitgeschakeld.

LEL vergrendelingsinstellingen kunnen indien nodig via de apparaatinterface worden gewijzigd. Zie dit ondersteuningsartikel voor meer informatie.

Waarschuwing bij uitschakelen connectiviteit

Met ingang van deze firmwareversie zullen G7-apparaten met de check-in-functie ingeschakeld nu een gebruiker waarschuwen die probeert het apparaat uit te schakelen terwijl het niet is verbonden met de Blackline Safety Cloud. Uitschakelen terwijl de verbinding is verbroken is de nummer één reden voor valse gemiste check-in waarschuwingen, dus dit moet waar mogelijk worden vermeden.

Wanneer een gebruiker van het apparaat op de aan/uit-knop drukt terwijl het groene lampje knippert, verschijnt er een bericht op het LCD-scherm van de G7 waarin de gebruiker wordt gewaarschuwd dat het uitschakelen kan leiden tot een gemiste check-in waarschuwing.

Artboard - 21

De gebruiker kan dit bericht altijd negeren en doorgaan met het uitschakelen van het apparaat indien nodig. Als het apparaat is uitgeschakeld zonder connectiviteit, beveelt Blackline aan om te navigeren naar de detailpagina van het apparaat op Blackline Live en te kiezen voor "Assisted logoff" in de rechterbovenhoek van de pagina. Dit zal het apparaat dwingen om offline te gaan in de portal en de check-in timer aan de server kant stoppen.

Hebt u vragen over de 3.445 firmware-update, G7-producten of anderszins? Neem contact op met ons Customer Care team.