Wat is er nieuw in de global G7 3.430 firmware update

G7's wereldwijde firmware versie 3.430R1 komt eraan! Deze zal op 30 april 2020 worden uitgebracht . Deze update volgt op de Europese firmware release die op 20 maart 2020 uitkwam.

Deze firmware-update bevat een aantal nieuwe functies:

Scroll naar beneden op deze pagina om meer te lezen over elke functie, of selecteer een specifieke functie in de lijst om er automatisch naartoe te gaan.

LEL-MPS SENSOR ONDERSTEUNING

Blackline Safety is zeer verheugd samen te werken met NevadaNano voor de lancering van de LEL-MPS sensor. Deze sensor maakt gebruik van NevadaNano's Molecular Property Spectrometer™ technologie om de eigenschappen van gedetecteerde gassen te meten en te identificeren welk soort gas wordt gedetecteerd. Deze sensor levert binnen enkele seconden een grote hoeveelheid gegevens, waardoor het een waardevolle aanwinst is in noodgevallen en bij de analyse van locaties.

OPMERKING: Als u G7 Docks in uw organisatie hebt die vóór 30 april 2020 zijn aangeschaft, moeten deze docks worden geüpdatet voordat u de LEL-MPS-sensor erin kunt bumptesten of kalibreren. Om het dock bij te werken, plaatst u er een online G7-apparaat in en sluit u het deksel. Selecteer in het menu van de G7 de optie dock bijwerken en druk op OK. Zodra het dock is geactualiseerd, kan het LEL-MPS testen.

Belangrijkste kenmerken:

• Gifvrij, maar in staat om waterstof en acetyleen te detecteren
  • Mogelijkheid om de werkelijk gedetecteerde verbinding te detecteren, waardoor correctiefactoren ter plaatse kunnen worden toegepast. Kalibratie met een bepaald gas is niet nodig - het instrument geeft de LEL-waarde aan, ongeacht het toegepaste gas.
  • Meldt de dominante verbinding in een LEL-blootstelling aan het Blackline Safety Network. We zullen niet alleen blootstellingen in kaart kunnen brengen, maar ook beginnen met het in kaart brengen van afzonderlijke LEL-gassen.

LTE ONDERSTEUNING

Blackline Safety zal nieuwe G7c-varianten lanceren die LTE-modems bevatten. Neem contact op met uw distributeur of ons Customer Care-team voor meer informatie.

PID SENSOR ONDERSTEUNING - CORRECTIEFACTOREN

G7's PID-sensor zal worden verbeterd met de mogelijkheid om meer VOS-doelgassen dan ooit te detecteren, en met verbeterde nauwkeurigheid. Deze update omvat ook de mogelijkheid om onze PID-sensor te configureren met een aangepaste correctiefactor, zodat ook doelgassen kunnen worden gedetecteerd die mogelijk niet op onze lijst staan.

OPMERKING: Als u G7 Docks in uw organisatie hebt die vóór 30 april 2020 zijn aangeschaft, moeten deze docks worden bijgewerkt voordat u de PID-sensor erin kunt bumptesten of kalibreren. Om het dock bij te werken, plaatst u er een online G7-apparaat in en sluit u het deksel. Selecteer in het menu van de G7 de optie dock bijwerken en druk op OK. Zodra het dock is geupdate, kan het de PID testen.

Belangrijkste kenmerken:

• Flexibiliteit om te kiezen uit meer dan 700 vooraf gedefinieerde doelgassen, of de mogelijkheid om uw eigen aangepaste correctiefactoren in te voeren
  • Dynamische sensorresolutie, voor grotere nauwkeurigheid naarmate de aflezingen kleiner worden
  • Mogelijkheid om Blackline Analytics te gebruiken en waardevolle heatmaps van VOC-metingen te maken

G7 POWERPACK ONDERSTEUNING

G7 PowerPack is een extern batterijaccessoire dat aan de achterkant van uw G7c- en G7x-draagbare apparaten wordt geklemd om de normale batterijlevensduur te verdubbelen. Dit betekent dat de G7 onder normale werkomstandigheden tot wel 36 uur operationeel kan blijven.

Het opladen van de G7 PowerPack duurt slechts vier uur, ongeacht of deze op de G7 is aangesloten of afzonderlijk wordt opgeladen.

OPTIE OM TWA/STEL/PEAK METINGEN TE HERVATTEN

Screen Shot 2020-02-27 om 4.14.32 PMBlackline biedt nu een optionele instelling om TWA- en STEL-metingen te pauzeren en te hervatten, evenals piekmetingen voor de duur dat G7 is uitgeschakeld. Als G7 opnieuw wordt ingeschakeld voordat het TWA- of STEL-interval is verstreken, zal het de vorige metingen blijven gebruiken voor berekeningen in plaats van alle vorige metingen te wissen.

Deze wijziging zal ertoe bijdragen dat de blootstelling van een gebruiker aan giftige gassen nauwkeurig wordt gemeten, zelfs als de G7 tijdens een dienst aan en uit wordt gezet.

Deze functie zal op verzoek beschikbaar zijn. Neem contact op met onze klantendienst om toegang te krijgen tot deze configuratie-optie.

OPTIE OM AUTO-ZERO BIJ OPSTARTEN TE BEVESTIGEN

Screen Shot 2020-02-27 om 4.14.08 PMHet G7 configuratieprofiel bevat nu een optie om auto-zero bij het opstarten te bevestigen. Wanneer deze functie is ingeschakeld, krijgt de gebruiker aan het eind van de opstartprocedure een scherm te zien met de vraag of hij een auto-zero wil uitvoeren.

De gebruiker kan kiezen of hij de auto-zero wil uitvoeren of overslaan. Als hij niet reageert op het scherm, wordt de automatische nulijking overgeslagen. Denk eraan dat u later een handmatige nulstelling kunt uitvoeren door in het hoofdmenu naar "gas options" te gaan en "manual zero" te selecteren.

Deze functie zal op verzoek beschikbaar zijn. Neem contact op met onze klantendienst om toegang te krijgen tot deze configuratie-optie.

Algemene bugfixes

• Achtergrondgeluid veroorzaakt storingen tijdens stoten
  • G7x check-ins worden gede-escaleerd tijdens gas blootstellingen
  • G7x met CART-Z ontvangt alleen deel van G7x-configuratie
  • UL alarm op SO2 gewijzigd in -5ppm
  • Gele LED ging niet aan bij laag gasalarm tijdens een 2-weg gesprek, omdat het gekoppeld was aan geluid
  • In afwachting van alarm dat niet escaleert tijdens een 2-weg gesprek. In behandeling zijnde alarmen die niet escaleren tijdens een ander alarm worden actief aangepakt.
  • Alarmtest mislukt banner wordt gewist door handmatige nulstelling

Hebt u vragen over de firmware-update 3.430R1, G7-producten of anderszins? Neem contact op met ons Customer Care team.