Wat is er nieuw in de Mei 2022 G7 EXO Update

In mei 2022 zullen de G7 EXO toestellen en accessoires als volgt worden geüpdatet:

Stealth

Wanneer EXO wordt gebruikt in een bekende gevaarlijke omgeving, kunt u met de nieuwe Stealth-functionaliteit van EXO alle hoorbare en zichtbare alarmen en waarschuwingen uitschakelen. Wanneer Stealth is ingeschakeld, worden gebeurtenissen nog steeds geregistreerd en verzonden naar Blackline Live, maar zijn ze niet beschikbaar op G7 EXO zelf.

WAARSCHUWING: Wanneer Stealth is ingeschakeld, zullen de lichten niet knipperen, zal de sirene niet klinken en zal EXO geen inkomende spraakoproepen aangeven. Blackline Safety raadt u aan een alternatief communicatiekanaal beschikbaar te hebben wanneer EXO in Stealth staat.

De Stealth functionaliteit moet worden ingeschakeld in Blackline Live door de beheerder van uw bedrijf. Wanneer Stealth is ingeschakeld voor een configuratieprofiel, is het ingeschakeld voor alle EXO apparaten op dat profiel en blijft het ingeschakeld voor alle apparaten totdat het is uitgeschakeld in Blackline Live, inclusief door middel van power cycles en langere perioden van stroomloos zijn. Door Stealth in te schakelen worden alle opstarttesten die bij het configuratieprofiel horen uitgeschakeld. Als u niet wilt dat Stealth wordt ingeschakeld voor alle apparaten in een configuratieprofiel, kunt u een nieuw configuratieprofiel aanmaken en alleen de apparaten toewijzen waarvoor u Stealth wilt inschakelen.

OPMERKING: Blackline Safety moet deze functionaliteit voor uw bedrijf toevoegen voordat u deze in uw Blackline Live organisatie zult zien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice op 1-877-869-7212 of support@blacklinesafety.com.

Alarmen en waarschuwingen

Wanneer EXO's Stealth is uitgeschakeld in Blackline Live, kan EXO in alarm of SOS alarm gaan als gevolg van een eerdere gebeurtenis die plaatsvond terwijl EXO in Stealth was. SOS-waarschuwingen moeten op het apparaat worden gewist.

Push-to-Talk (PTT)

U kunt nog steeds PTT gebruiken om berichten te zenden wanneer EXO in Stealth staat, maar de luidspreker is gedempt zodat u inkomende gesprekken of PTT-berichten niet hoort.

Poort A/B

Als EXO in Stealth is, kun je Poort A/B niet gebruiken.

Inschakelen en uitschakelen van Stealth

Om Stealth in Blackline Live in te schakelen:

OPMERKING: Deze stappen moeten worden uitgevoerd door de Blackline Live beheerder van uw bedrijf.

1. 1. In Blackline Live, selecteer Menu > Configuraties.
  2. 2. Selecteer het configuratieprofiel waarvoor u Stealth wilt inschakelen.
  3. 3. Onder Functionele instellingen, scroll naar beneden naar Stealth.
  4. 4. Schakel Stealth in. Er verschijnt een waarschuwing waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u Stealth voor deze configuratie wilt inschakelen.
  5. Stealth mode5. Selecteer STEALTH INVOEREN. Stealth is ingeschakeld voor alle apparaten in dat configuratie profiel en zal ingeschakeld blijven totdat het wordt uitgeschakeld in Blackline Live.

Om Stealth in Blackline Live uit te schakelen:

OPMERKING: Deze stappen moeten worden uitgevoerd door de Blackline Live beheerder van uw bedrijf.

1. 1. In Blackline Live, selecteer Menu > Configuraties.
  2. 2. Selecteer het configuratieprofiel waarvoor u Stealth wilt uitschakelen.
  3. 3. Onder Functionele instellingen, scroll naar beneden naar Stealth.
  4. 4. Schakel Stealth uit.

Vliegtuigmodus

Wanneer EXO wordt geplaatst in een omgeving zonder connectiviteit of een omgeving waar radiofrequentie-uitzendingen gevaarlijk kunnen zijn, kunt u met de nieuwe Airplane-modus van EXO alle draadloze communicatie naar en van G7 EXO uitschakelen.

Wanneer de vliegtuigmodus is ingeschakeld, zullen de alarmen en waarschuwingen van de EXO nog steeds functioneren, maar ze zullen niet worden doorgegeven aan Blackline Live, en het apparaat zal geen communicatie ontvangen van andere gebruikers of van bewakingsapparatuur van het personeel. Alle gebeurtenissen zullen worden opgeslagen op G7 EXO voor maximaal 2 dagen, waarna G7 EXO zal beginnen met het overschrijven van de gegevens, te beginnen met de oudste. Wanneer de vliegtuigmodus is ingeschakeld, blijft deze ingeschakeld totdat deze wordt uitgeschakeld, ook bij stroomcycli en langere perioden waarin het apparaat niet is ingeschakeld.

Wanneer de vliegtuigmodus is uitgeschakeld en de G7 EXO verbinding maakt met het netwerk, zullen alle opgeslagen gebeurtenisgegevens naar Blackline Live worden verzonden.

OPMERKING: Als EXO wordt uitgeschakeld en vervolgens wordt ingeschakeld terwijl hij in Vliegtuigmodus staat, wordt u gevraagd om te bevestigen dat u wilt dat de Vliegtuigmodus ingeschakeld blijft. Selecteer OK als u wilt doorgaan in Vliegtuigmodus.

WAARSCHUWING: Wanneer de vliegtuigmodus is ingeschakeld, kunt u de SOS-grendel niet gebruiken of anderszins om hulp vragen met de G7 EXO.

Om de vliegtuigmodus op de G7 EXO in te schakelen:

1. 1. Druk op de OK-toets om het hoofdmenu te openen.
  2. 2. Gebruik de navigatietoetsen om naar Geavanceerde info te gaan en druk dan op OK.
  3. 3. Selecteer Vliegtuigmodus aan.

Om de vliegtuigmodus op de G7 EXO uit te schakelen:

1. 1. Druk op de OK-toets om het hoofdmenu te openen.
  2. 2. Gebruik de navigatietoetsen om naar Geavanceerde info te gaan en druk dan op OK.
  3. 3. Selecteer Vliegtuigmodus uit.

Confined Space Message Support

G7 EXO Translator zal eind april 2022 beschikbaar zijn. Dit EXO-accessoire verbindt de G7 EXO met bewakingssystemen voor besloten ruimten op afstand en stelt een centrale bedieningscentrale in staat om rechtstreeks toezicht te houden op personeels- en gasniveaus, toegangscontroles en zo nodig alarmen te activeren.