Blackline meldingen en updates

Wat is er nieuw in de G7 EXO update van mei 2023?

Geschreven door RC | 28 april 2023

De mei 2023 G7 EXO update omvat de globale firmware versie 3.465, de toevoeging van voice-over IP (VOIP) functionaliteit en enkele bug fixes. De update is beschikbaar vanaf 3 mei.

De volgende modellen worden ondersteund voor deze firmware-update:

• G7 EXO LTE (NA) (35880, 35881)
  • G7 EXO LTE (EU) (35882, 35883)
  • G7 EXO LTE (AS/NZ) (35884, 35885)

VOIP

De G7 EXO update van mei 2023 voegt voice-over-IP (VOIP) functionaliteit toe aan G7 EXO, waardoor 2-weg spraakgesprekken op EXO op LTE netwerken mogelijk worden wanneer 3G service niet beschikbaar is. Er zal geen verschil zijn in de manier waarop u gesprekken voert of ontvangt.

Bugfixes

De G7 EXO update van mei 2023 bevat ook de volgende verbeteringen:

• Ervoor zorgen dat EXO niet laat zien dat het zich in een oplaadstatus bevindt wanneer het niet daadwerkelijk wordt opgeladen.
  • Ervoor zorgen dat EXO-pompbloktests alleen kunnen worden uitgevoerd wanneer EXO zich niet in een lage of hoge urgentietoestand bevindt.
  • Zorgen voor de juiste locatiegegevens voor gasmetingen die tijdens de werking van de pomp worden verzonden.