Wat is er nieuw in Loner Mobile - 1.9.3.6 update

De nieuwste update van Loner Mobile is nu beschikbaar in de bijbehorende app store van je iPhone of Android. Deze update bevat een aantal coole nieuwe toevoegingen en updates van bestaande functies. Bekijk de details hieronder:

TRILLEN NADAT STILLE SOS IS ONTVANGEN

Met deze nieuwe configuratiefunctie kunt u een trilling op uw telefoon inschakelen wanneer uw stille SOS-waarschuwing is ontvangen. Wanneer deze functie is ingeschakeld en u een stil SOS-alarm verstuurt door de SOS-schuifknop ingedrukt te houden, de SOS-knop driemaal in te drukken of de vergrendeling van Duo ingedrukt te houden, zal uw telefoon driemaal trillen om u te laten weten dat uw alarm door de Blackline Live-portal is ontvangen en dat het bewakingspersoneel zal controleren of u in orde bent.

Om deze functie te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat deze is ingeschakeld in uw configuratieprofiel in Loner Mobile, en dat de trilfunctie van uw smartphone is ingeschakeld.

Door de toevoeging van deze functie kan Blackline zijn BS8484-status behouden op basis van de nieuwste regelgeving.

VALIDATIE CONFIGURATIEPROFIEL

WAT IS ER NIEUW IN LONER MOBILE - 1.9.3.6 UPDATEDe configuratiepagina van Loner Mobile beschikt nu over validatie om u te helpen begrijpen hoe andere instellingen van het configuratieprofiel kunnen worden beïnvloed wanneer gekoppelde instellingen worden in- of uitgeschakeld.

Wanneer u een configuratie-instelling in- of uitschakelt, en deze is gekoppeld aan een andere instelling die beïnvloed zal worden, zal Loner Mobile u een pop-up met details tonen. Vanuit deze pop-up kunt u doorgaan met uw wijziging, of uw wijzigingen annuleren. De beïnvloede instellingen zullen automatisch door Loner Mobile worden aangepast.

WIJZIGINGEN IN APP TAAL

WAT IS ER NIEUW IN LONER MOBILE - 1.9.3.6 UPDATELoner Mobile's taalgebruik rond een aantal waarschuwingen is aangepast om meer consistent te zijn met het Blackline merk. U zult deze verandering merken bij twee waarschuwingen:

- Alarmmeldingen in noodgevallen worden nu SOS-waarschuwingen genoemd
- Stille alarmmeldingen in noodgevallen worden nu stille SOS-waarschuwingen genoemd

Dit verandert de functionaliteit van de waarschuwing niet, alleen hoe de waarschuwing wordt opgeroepen.

iOS-gebruikers moeten er rekening mee houden dat het probleem met iOS 12.0 nog niet is opgelost. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over dit probleem.

Als u vragen heeft over deze update, Loner Mobile, of andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Customer Care team.