Wat is er nieuw in Loner Mobile 1.9.4.6

De nieuwste versie van Loner Mobile is nu beschikbaar in de bijbehorende app store van uw smartphone. Deze versie beschikt over:

• Smartwatch compatibiliteit
  • Algemene bugfixes

Smartwatch compatibiliteit

Loner Mobile is nu compatibel met smartwatches! De smartwatch versie van Loner Mobile ondersteunt zowel Apple Watches als Android Wear modellen.

Om Loner Mobile op uw smartwatch te krijgen, downloadt u versie 1.9.4.6 van uw app store. Als uw horloge Loner Mobile niet automatisch downloadt kan het zijn dat u extra stappen moet volgen. Voor Apple Watches dient u Loner Mobile te downloaden vanuit uw horloge app op uw iPhone. Voor Android Wear dient u Loner Mobile te downloaden van de Google Play app op uw horloge, onder het kopje "apps op uw telefoon".

WAT IS ER NIEUW IN LONER MOBILE 1.9.4.6

Van Loner Mobile's smartwatch versie, kun je:

• een vroege check in uitvoeren
  • roep om hulp via SOS of stil SOS
  • bevestig hangende alarmen

De smartwatch versie van Loner Mobile is direct verbonden met uw smartphone, en is geen standalone product. Uw telefoon moet binnen het bereik van uw horloge blijven, zodat Loner Mobile kan blijven functioneren en uw veiligheid in de gaten kan worden gehouden.

Notificaties
Momenteel ondersteunt Loner Mobile geen push notificaties. Dit betekent dat als uw Loner Mobile horloge app niet op de voorgrond draait, het u niet zal waarschuwen dat het tijd is om in te checken door middel van trillingen of geluid. Om valse meldingen te voorkomen, dient u Loner Mobile op de voorgrond te laten draaien of het volume van uw telefoon op een zodanig niveau te houden dat u inkomende alarmen kunt horen.

Pushmeldingen staan op de roadmap van Loner Mobile en deze functie zal in de toekomst worden hersteld.

WAT IS ER NIEUW IN LONER MOBILE 1.9.4.6

Complicaties
Door het gebruik van "complicaties" (de verschillende widgets die beschikbaar zijn op het beginscherm van uw horloge), is Loner Mobile nu toegankelijker met een snelle blik op de wijzerplaat van uw hoofdhorloge.

Deze complicaties zijn een live weergave van de status van uw app, en stellen u in staat om Loner Mobile snel te openen met een tik om een waarschuwing te versturen of in te checken.

Voor informatie over hoe u uw wijzerplaat kunt aanpassen om Loner Mobile op te nemen, zijn deze instructies beschikbaar voor Apple en Android.

Vragen over Loner Mobile, versie 1.9.4.6 of anderszins? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Customer Care team.

De nieuwste versie van Loner Mobile zal binnenkort beschikbaar zijn in de bijbehorende app store van uw smartphone. Deze versie beschikt over:

• Smartwatch compatibiliteit
  • Algemene bugfixes