Wat is er nieuw in Loner Mobile 1.9.5.2

De nieuwste versie van Loner Mobile is nu beschikbaar in de bijbehorende app store van uw smartphone. Deze versie beschikt over:

• Een gebruiker op de hoogte brengen van een actie is vereist tijdens een telefoongesprek
  • Algemene bugfixes

Gebruikers op de hoogte brengen van een vereiste actie bij een telefoongesprek

Loner Mobile zal u nu waarschuwen dat er actie vereist is, zoals een check in due, wanneer u een actief telefoongesprek voert. Afhankelijk van uw besturingssysteem, zal dit op een van de volgende drie manieren werken:

Apple (iOS) - Als uw telefoon is ingesteld op stil (met trillen ingeschakeld), zal Loner Mobile trillen om u te laten weten dat een actie vereist is. Als uw telefoon is ingesteld op trillen, zal Loner Mobile trillen en uw standaard notificatie geluid afspelen zodra deze in uw oor klinkt.

Android - Als uw telefoon op stil of ring staat, zal Loner Mobile trillen om u te laten weten dat een actie vereist is.

Het is belangrijk op te merken dat deze functie wordt geregeld door de algemene instellingen van uw telefoon, zoals belsignaal en trillen. Als deze zijn uitgeschakeld, zult u tijdens een telefoongesprek geen melding horen/voelen.

Vragen over Loner Mobile, versie 1.9.5.2 of anderszins? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Customer Care team.