Wat is er nieuw in Loner Mobile 1.9.6.5

De nieuwste versie van Loner Mobile is nu beschikbaar in de bijbehorende app store van uw smartphone. Deze versie beschikt over:

• Ondersteuning van meerdere talen voor de horloge-app (Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands en Portugees)
  • Algemene verbeteringen en bug fixes

verbeteringen aan iOS

• Updates voor locatie- en Bluetooth-machtigingen zoals vereist voor iOS 13

verbeteringen aan Android

• Updates voor locatie permissies geïntroduceerd met Android 10
  • Minimum versie ondersteuning opgewaardeerd naar Android 5.0
  • Loner Mobile toont nu meldingen in plaats van de app direct vanuit de achtergrond te openen

Vragen over Loner Mobile, versie 1.9.6.5 of iets anders? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Customer Care team.