Blackline Live Winter18 Update

Onderhoudsvenster

Over deze update

Blackline Live Winter18 updateOnze Winter18 update artikel vindt u meer informatie over deze update, die onder meer een nieuwe look heeft en de mogelijkheid biedt om klantactiviteiten te centraliseren in één Blackline Live-account.

Inzet 9 februari 2018

De datum is vastgesteld - onze Winter18 update voor Blackline Live zal worden uitgerold op 9 februari 2018 (zie hieronder voor details over het schema). We hebben dit tijdstip gekozen om de impact op de activiteiten van klanten te minimaliseren, door een tijdstip te kiezen waarop het apparaatgebruik minimaal is.

We hebben een algemeen venster van twee uur ingepland en verwachten dat de werkelijke downtime niet meer dan één uur zal bedragen. Dit geeft onze teams voldoende tijd om de implementatie van Winter18 op het Blackline Safety Network en onze Blackline Live monitoring portal website te beheren.

Voorbereiding op deze update

Wij hebben de implementatie van Winter18 zo ontworpen dat de impact op de werkzaamheden van de klant geminimaliseerd wordt. Om u op deze update voor te bereiden, raden wij u aan om een secundair controleproces in te plannen voor alle werknemers die tijdens het onderhoudsvenster werken. Dergelijke alternatieve monitoring processen kunnen telefoon/radio call-ins of werknemerscontroles omvatten.

Wat kunt u verwachten tijdens onderhoud - apparaatgebruikers

Alle apparaten die tijdens het onderhoudsvenster worden gebruikt, ondervinden een serviceonderbreking. Tijdens de onderbreking worden de apparaten die worden gebruikt, losgekoppeld van het Blackline Safety Network - het groene SureSafe®-lampje verandert van een continu groen lampje in een knipperend groen lampje. Dit bevestigt aan de werknemer dat zijn of haar veiligheid op dat moment niet door het veiligheidsapparaat wordt bewaakt. Wanneer het onderhoudsvenster is voltooid en de diensten weer zijn hersteld, maakt het apparaat van uw werknemer automatisch verbinding met het Blackline Safety Network. Het groene SureSafe-lampje knippert niet meer, maar blijft continu branden, ter bevestiging van de status van actieve veiligheidsmonitoring.

Wat kunt u verwachten tijdens het onderhoud - monitoring teams

Tijdens het onderhoudsvenster zal de Blackline Live-website niet reageren en zullen er geen veiligheidswaarschuwingen via e-mail of sms worden verstuurd. Tweeweg spraakoproepen en berichten naar de werknemer (G7-apparaten) zullen ook niet beschikbaar zijn. Wanneer de implementatie is voltooid, zal het personeel in uw team dat gebruik maakt van Blackline Live gewoon de website moeten vernieuwen in hun internet browser en inloggen op hun Blackline Live account om de monitoring te hervatten.

E-mail updates

Het Blackline Veiligheidsteam zal e-mailupdates sturen naar Blackline Live-accountgebruikers naarmate de invoering van Winter18 dichterbij komt, bij de start van de update en na voltooiing.

Details onderhoudsvenster

• Geplande start: 9 feb 2018 - 21:00 MST (04:00 GMT 10 feb)
  • Geplande voltooiing: 9 feb 2018 - 23:00 MST (06:00 GMT 10 feb)
  • Totale duur van het onderhoudsvenster: 2 uur
  • Verwachte uitval van diensten: 1 uur (geen communicatie met apparaten)
  • Status: Geen verwachte vertraging tot de start van het onderhoudsvenster

Betrokken diensten

• Blackline Veiligheidsnetwerk
  • Blackline Live webportaal en workflow voor waarschuwingsbeheer
  • Levering van waarschuwingen via e-mail en sms
  • Verbind API en Push Notificatie Service
  • G7 apparaat berichtgeving
  • G7c spraakoproep

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over deze storing, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Blackline

E-mail: support@blacklinesafety.com