Blackline Live wachtwoordbeleid

Wij eisen dat wachtwoorden in Blackline Live sterk en veilig zijn. Wachtwoorden moeten het volgende bevatten:

• Minimaal 8 tekens
  • Een hoofdletter
  • Een kleine letter
  • Een nummer
  • Eén speciaal teken

Bijgewerkt op 15 april 2019

Wachtwoordsterkte

Wij eisen dat wachtwoorden in Blackline Live sterk en veilig zijn. Wachtwoorden moeten het volgende bevatten:

• Minimaal 8 tekens
  • Een hoofdletter
  • Een kleine letter
  • Een nummer
  • Eén speciaal teken

Wachtwoord verlopen

We kunnen een functie inschakelen die accountgebruikers in uw organisatie verplicht om hun wachtwoord elke 90 dagen te resetten. Wanneer een gebruiker met een verlopen wachtwoord inlogt op het portaal, wordt hij doorgestuurd naar de pagina "wachtwoord wijzigen" en heeft hij geen toegang meer tot het portaal totdat hij een nieuw wachtwoord heeft aangemaakt.

Om deze functie in te schakelen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice op support@blacklinesafety.com.