Gas sensor metingen rapport

Blackline Safety is verheugd om een nieuwe en verbeterde versie van ons vorige incidentenrapport te introduceren. Dit nieuwe gasmeetrapport zet de gasmeetwaarden in de tijd uit en toont op een volledig interactieve kaart waar elke meting plaatsvond. Dit rapport bestaat uit vier delen: het sensormeetrapport, het TWA-meetrapport, het STEL-meetrapport en de gaslogboeken. Elk rapport biedt u verschillende inzichten in verschillende formaten met betrekking tot de gasmetingen die zijn geregistreerd door G7's in uw apparatuurpark.

Deze rapporten moeten worden gefilterd tot één apparaat per keer, aangezien setpoints en sensorinstellingen tussen apparaten kunnen verschillen.

Blackline Veiligheid

Gas sensor metingen

Het rapport met gassensormetingen geeft u informatie over gasincidenten die zich op een bepaald apparaat hebben voorgedaan - u kunt zien wanneer er gasmetingen plaatsvinden en of deze de lage of hoge drempel van het apparaat hebben overschreden en tot een gasgebeurtenis hebben geleid. U kunt ook op de kaart zien waar het apparaat deze meetwaarden krijgt, en deze informatie gebruiken om gebieden met gevaarlijke gassen te lokaliseren.

Als u met de muis over de gebiedskaart aan de linkerkant gaat, krijgt u alle sensorwaarden op dat moment te zien. U kunt ook op een van de punten op de kaart klikken om de zonegrafiek op die bepaalde meting te richten. Bovendien geeft elk deel van de zonegrafiek een samenvatting van de totale gasblootstelling per sensor gedurende de geselecteerde tijd. Zo kunt u in één oogopslag zien of een gebruiker gedurende een langere periode wordt blootgesteld aan gevaarlijke hoeveelheden gas.

Tenslotte kunt u aan de hand van de kleur op de achtergrond van de gebiedskaart zien in welke modus een apparaat zich bevond op het moment van elke gasmeting. Aangezien verschillende modi ertoe kunnen leiden dat het apparaat anders reageert op gas, kan het belangrijk zijn te weten in welke modus een apparaat zich bevindt bij het onderzoeken van een gasgebeurtenis.

Borstelfilter

Update juni 2019

In de nieuwe update van het rapport over de gassensor metingen kunt u klikken en slepen over een gedeelte van de gebiedsgrafiek om de gebiedsgrafiek en de kaarten visueel te richten op de punten binnen dat geselecteerde bereik. Deze functie maakt het eenvoudiger om een bepaald bereik van punten te selecteren dat waardevolle informatie laat zien, in plaats van handmatig de tijd- en datumfilters aan te passen.

Om de selectie van het met het penseel geselecteerde gebied ongedaan te maken, klikt u eenvoudigweg binnen de visual. De visual wordt teruggezet naar het oorspronkelijke datum- en tijdbereik.

RAPPORT VAN GASSENSOR METINGEN

TWA- en STEL-afleesrapporten

De TWA- en STEL-rapporten zijn vergelijkbaar met het sensormeetrapport. Zij volgen de gasmetingen en de gasblootstelling over een bepaalde tijdspanne en tonen op de kaart waar deze metingen zich voordoen. Aangezien TWA en STEL echter gebaseerd zijn op voortschrijdende berekeningen, is de totale blootstelling weggelaten.

Gasblokken

Het gaslogboek toont alle gaswaarden van een toestel in tabelvorm, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gesorteerd, gefilterd en geëxporteerd.

RAPPORT VAN GASSENSOR METINGEN