Introductie van de tuimelalarmfunctie voor EXO

Blackline Safety introduceert een nieuwe functie voor de G7 EXO - de instelling voor het tuimelalarm wordt op maandag 10 mei 2021 toegevoegd aan de configuratiepagina van de EXO, en kan worden gebruikt met EXO-firmwareversie 3.450 of hoger.

Wat is een tuimelalarm?

Het tuimelalarm is een hoorbaar en zichtbaar alarm op EXO dat gebruikers in de buurt informeert dat EXO is omgevallen. De toegangspunten tot de gassensoren van EXO kunnen worden geblokkeerd als EXO omvalt, dus het is belangrijk dat EXO rechtop blijft staan.

Naast het alarm op het toestel zullen klanten met toegang tot Blackline Live ook de kaartgeschiedenis kunnen raadplegen om na te gaan wanneer een EXO is omgevallen en wanneer hij weer rechtop is gezet.

Hoe schakel ik het tuimelalarm in?

Standaard staat het tuimelalarm uit. Het kan worden ingeschakeld door het EXO-configuratieprofiel te openen en het gedeelte "Functionele instellingen" van de kaart "Instellingen" te openen. De instelling van het tuimelalarm omvat een enkele schakelaar om de functie in en uit te schakelen. Om de functie in te schakelen, klikt u de omschakelaar in de stand AAN en slaat u het profiel op.

Instelling tuimelalarm

Kan ik meldingen instellen voor het tuimelalarm?

Ja! Er zijn twee mogelijkheden om bericht te krijgen als een EXO omvalt:

Als u een tuimelalarm wilt zien als een rood alarm in Blackline Live zodat het bewakingspersoneel het kan zien en erop kan reageren, kunt u "tuimelalarm" AANzetten in het waarschuwingsprofiel. Alle aangemelde contactpersonen in het waarschuwingsprofiel zullen ook via SMS of e-mail worden gewaarschuwd wanneer een tuimelalarm optreedt

Als u het alarm niet in Blackline Live wilt zien, maar toch per SMS of e-mail gewaarschuwd wilt worden, kunt u in een meldingsprofiel"tuimelalarm" AANzetten .

Meldingen Tuimelalarm

Als u vragen hebt over de nieuwe tuimelalarmfunctie, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam.