Het plaatsen van uw locatiebakens

Deze gids legt uit hoe u locatiebakens in het Blackline Live-portaal kunt plaatsen. Het correct instellen van locatiebakens is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw veiligheid wordt bewaakt en dat responsteams eenzame werkers in nood kunnen lokaliseren. Als u meer wilt weten over Location Beacons, vloer- en locatieplattegronden, het installeren van Location Beacons en het testen van Location Beacons verwijzen wij u naar de Aan de slag-gids Indoor Location Technology, beschikbaar op de Location Beacon pagina. Deze gids leidt u door:

1. Aanmelden bij het Blackline Live portaal
  2. Navigeren naar de baken instelpagina
  3. Plaatsing van locatiebakens in het Blackline Live portaal

Aanmelden bij het Blackline Live portaal

Het Blackline Live portaal is waar u alle tools vindt om uw Location Beacons te plaatsen.

1. Ga naar live.blacklinesafety.com
  2. Voer uw e-mailadres in
  3. Voer uw wachtwoord in
  4. Selecteer Aanmelden

--

Navigeren naar de baken instelpagina

Hoofdpagina kaart

HET PLAATSEN VAN UW LOCATIEBAKENS

HET PLAATSEN VAN UW LOCATIEBAKENS De Beacon Setup pagina is waar u Location Beacons, hun informatie en hun plaatsing kunt beheren.

1. Selecteer Menu
  2. Onder Features, selecteer Beacon Setup

--

Plaatsing van locatiebakens in het Blackline Live portaal

Het toevoegen van bakens in het Blackline Live portaal is belangrijk om er zeker van te zijn dat uw veiligheid in de gaten wordt gehouden. Het plaatsen van bakens op de juiste locatie kan de reactietijd verkorten, zodat eenzame werkers de hulp krijgen die ze nodig hebben.

1. Selecteer het locatiebaken dat u in het portaal wilt plaatsen
  2. Als u plattegronden gebruikt: Selecteer de laag die overeenkomt met de plattegrond waar het baken op staat. Als u geen plattegronden gebruikt: Selecteer Geen laag
  3. Selecteer de blauwe bakenpen
  4. Sleep de speld naar de plaats waar hij in uw gebouw staat
  5. Selecteer Opslaan