Waarschuwingen oplossen

Bijgewerkt: 12 april 2024

In dit artikel vindt u details voor organisaties die zichzelf bewaken over hoe u waarschuwingen in Blackline Live kunt oplossen.

Wanneer een G7-apparaat een melding met hoge urgentie heeft, genereert het een waarschuwing in Blackline Live die aangeeft dat verdere actie vereist is. Als uw organisatie zelf bewaakt, is uw bewakingspersoneel verantwoordelijk voor het bevestigen en oplossen van de waarschuwingen.

Een apparaat kan binnen een korte periode ook meerdere waarschuwingen triggeren die allemaal verband houden met dezelfde gebeurtenis. Deze gekoppelde waarschuwingen worden dan afzonderlijk geactiveerd in Blackline Live. Uw bewakingspersoneel kan alle soorten gekoppelde waarschuwingen die door één apparaat zijn ontvangen binnen 24 uur gelijktijdig bevestigen en oplossen.

OPMERKING: Als u het monitoringplan hebt aangeschaft, beheert het Blackline Safety Operations Center uw waarschuwingen voor u.

OPMERKING: Niet-erkende en niet-opgeloste waarschuwingen worden na vijf dagen automatisch door het systeem opgelost. De reden van oplossing is "Auto opgelost door systeem" voor alle automatisch opgeloste waarschuwingen.

EEN INDIVIDUELE WAARSCHUWING OPLOSSEN

Er klinkt een misthoorn in Blackline Live als er een waarschuwing actief is.

Een waarschuwing oplossen:

1. Selecteer de alarmbanner en vervolgens de waarschuwing in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een dialoogvenster geopend om te bevestigen dat je de waarschuwing wilt bevestigen.

Waarschuwing dropdown
  2. Selecteer YES om de waarschuwing te bevestigen. De pagina Waarschuwingsbeheer wordt geopend.

Waarschuwing-1 bevestigen
  3. Zoek het apparaat op de kaart en selecteer de pin van het apparaat om de gasmetingen te bekijken.
    • Als de apparaatstatus online is, kunt u de gebruiker van het apparaat bereiken.
    • Als de apparaatstatus offline is, geeft de kaartpin de laatst bekende locatie van de gebruiker van het apparaat weer.
      Waarschuwingsbeheer met map_markup-1
  4. Bel of stuur een bericht naar het apparaat, afhankelijk van het type apparaat, het serviceplan of het protocol van de organisatie.
    • Om het apparaat te bellen, voert u het opgegeven telefoonnummer in en vervolgens de waarschuwingspin.
      OPMERKING: Telkens wanneer een waarschuwing wordt geactiveerd, wordt een unieke waarschuwingspen gegenereerd.

Apparaat bellen-1
    • Om een bericht naar het apparaat te sturen, voert u het gewenste bericht in en selecteert u Verzenden.
      OPMERKING: Berichten hebben een limiet van 32 tekens.
      Berichten-1
  5. Volg het juiste protocol en bevestig dat de gebruiker van het apparaat veilig is.

Protocol 2-1
  6. Voer indien gewenst Notities in.
    OPMERKING: Door notities in te voeren kun je de details van je waarschuwingsgeschiedenis vergroten.

Opmerkingen-1
  7. Wanneer de waarschuwing is opgelost, selecteert u de reden voor het oplossen van de waarschuwing.
    Deze gegevens worden opgeslagen in het waarschuwingsrapport in Blackline Analytics. Meer gedetailleerde waarschuwingsgeschiedenis zal gedurende 200 dagen beschikbaar zijn op de pagina Waarschuwingen.
    Apparaat info widget_markup-1
  8. Selecteer Waarschuwing oplossen. De waarschuwing wordt opgelost en gesloten.

Resolutie feedback-1

BIJBEHORENDE WAARSCHUWINGEN OPLOSSEN

Er klinkt een misthoorn in Blackline Live wanneer elke waarschuwing actief is.

Om bijbehorende waarschuwingen op te lossen:

1. Selecteer de alarmbanner en vervolgens de waarschuwing in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een dialoogvenster geopend om te bevestigen dat u actieve gekoppelde waarschuwingen wilt bevestigen.

Waarschuwing dropdown-1
  2. Selecteer Actieve waarschuwingen op apparaat bevestigen om de bijbehorende waarschuwingen te bevestigen die door hetzelfde apparaat zijn geactiveerd. De pagina Waarschuwingsbeheer wordt geopend.
    OPMERKING: Je kunt maximaal 50 actieve waarschuwingen tegelijk bevestigen. Het aantal niet-bevestigde waarschuwingen wordt niet weergegeven in het dialoogvenster Waarschuwing bevestigen.

Bijbehorende actieve waarschuwingen bevestigen - Bijgewerkt
  1. Zoek het apparaat op de kaart en selecteer de pin van het apparaat om de gasmetingen te bekijken.
    • Als de apparaatstatus online is, kunt u de gebruiker van het apparaat bereiken.
    • Als de apparaatstatus offline is, geeft de kaartpin de laatst bekende locatie van de gebruiker van het apparaat weer.

Waarschuwingsbeheer met map_markup-1
  1. Bel of stuur een bericht naar het apparaat, afhankelijk van het type apparaat, het serviceplan of het protocol van de organisatie.
    • Om het apparaat te bellen, voert u het opgegeven telefoonnummer in en vervolgens de waarschuwingspin.
      OPMERKING: Telkens wanneer een waarschuwing wordt geactiveerd, wordt een unieke waarschuwingspen gegenereerd.

Apparaat bellen-1
    • Om een bericht naar het apparaat te sturen, voert u het gewenste bericht in en selecteert u Verzenden.
      OPMERKING: Berichten hebben een limiet van 32 tekens.

Berichten-1
  1. Volg het juiste protocol en bevestig dat de gebruiker van het apparaat veilig is.

Protocol 2-1
  2. Voer desgewenst Opmerkingen.
    OPMERKING: Door notities in te voeren kun je de details van je waarschuwingsgeschiedenis vergroten.

Opmerkingen-1
  3. Als er een andere waarschuwing wordt geactiveerd door hetzelfde apparaat terwijl u op de pagina Waarschuwingsbeheer bent, selecteert u Actieve waarschuwingen bevestigen op apparaat onder het gedeelte Waarschuwingen in de afgelopen 24 uur om de nieuwe waarschuwing te bevestigen.

Alerts in de afgelopen 24 uur - Bijgewerkt - 2
  4. Selecteer onder het gedeelte Waarschuwingen in de afgelopen 24 uur een enkele Reden voor oplossing de bijbehorende waarschuwingen en selecteer vervolgens Actieve waarschuwingen op apparaat oplossen om de gekoppelde waarschuwingen op te lossen. De status van de gekoppelde waarschuwingen wordt gewijzigd in Opgelost.
    OPMERKING: Je kunt maximaal 50 actieve waarschuwingen tegelijk oplossen. Het aantal onopgeloste waarschuwingen wordt niet weergegeven in het gedeelte Waarschuwingen in de afgelopen 24 uur.

Actieve waarschuwingen op apparaat oplossen - Bijgewerkt - 2

Nadat de waarschuwingen zijn opgelost, wordt de Alert ID voor de primaire waarschuwing die u hebt opgelost automatisch toegevoegd aan de gekoppelde waarschuwingen. De opname van het gesprek met de gebruiker van het apparaat en eventuele tekstberichten die van het apparaat zijn ontvangen, worden ook toegevoegd aan de gekoppelde waarschuwingen.

OPMERKING: Opmerkingen die zijn toegevoegd aan de primaire waarschuwing worden niet toegevoegd aan gekoppelde waarschuwingen wanneer deze zijn opgelost.

Een apparaat op afstand afmelden

Het bewakingspersoneel kan een apparaat ook op afstand afmelden in Blackline Live als er problemen zijn die deze actie vereisen.

1. Selecteer Menu > Apparaten. De pagina Apparaten wordt geopend.
    Apparaten menu optie-1
  2. Zoek op Apparaat-ID of naam van de werknemer.
    Apparaten-1 zoeken
  3. Selecteer de apparaat-ID om de pagina Apparaatdetails te openen.
    Selecteer apparaat-1
  4. Selecteer Ondersteund afmelden.
    Ondersteund afmelden-2

OPMERKING: Het apparaat blijft ingeschakeld en handmatig geactiveerde waarschuwingen kunnen nog steeds worden geactiveerd op het apparaat na een geassisteerde afmelding, wat invloed heeft op de levensduur van de batterij van het apparaat.

Technische ondersteuning

Neem voor hulp contact op met ons technische ondersteuningsteam.

Noord-Amerika (24 uur)

Gratis: 1-877-869-7212. | support@blacklinesafety.com