Waarschuwingen en meldingen instellen voor laag debiet EXO-pomp

Blackline Safety introduceert een nieuw type waarschuwing en melding in het Blackline Live webportaal. "Pomp lage flow" is een bestaande functie van G7 EXO, maar vanaf dinsdag 20 juli 2021 kunt u pomp lage flow instellen als een waarschuwing of melding in Blackline Live.

Wat is een "pomp lage stroom" gebeurtenis?

Wanneer de EXO zijn pompinlaten laat werken, is hij geprogrammeerd om een bepaald debiet te verwachten dat aangeeft dat er voldoende lucht in de sensorkamer wordt gebracht. Wanneer dit debiet lager is dan verwacht, kan dit wijzen op een verstopping in de slang of een probleem met de inlaat zelf.

Wanneer dit gebeurt, gaat EXO over in een geel waarschuwingsalarm om gebruikers in de buurt te informeren dat er een probleem is dat moet worden aangepakt.

Het lage debiet van de pomp wordt ook geregistreerd in de geschiedenis van het apparaat op Blackline Live, voor het geval u met terugwerkende kracht moet controleren of er problemen waren met de pompinstelling van de EXO.

Waarom zou ik een waarschuwing of notificatie instellen?

Omdat EXO op afgelegen locaties kan worden gebruikt zonder dat er iemand in de buurt werkt, kan het gele waarschuwingsalarm op het apparaat niet voldoende zijn om aan te geven dat er een probleem is. Hier kan het nuttig zijn om een waarschuwing in Blackline Live in te stellen, of meldingen naar een e-mailadres of telefoonnummer. Met behulp van deze methoden kan Blackline Live contact opnemen met locatiemanagers of technici die vervolgens kunnen coördineren om het probleem te onderzoeken.

Hoe kan ik een laag debiet van een pomp laten escaleren tot een waarschuwing?

Het escaleren van een pomp laag debiet gebeurtenis naar een waarschuwing type heeft een paar belangrijke implicaties. Ten eerste, waarschuwingen worden meestal getoond en beheerd in Blackline Live zelf. Dit betekent dat er verwacht wordt dat iemand is ingelogd in Blackline Live om deze gebeurtenissen te beheren wanneer ze zich voordoen, of dat uw bedrijf een PUSH API heeft ingesteld om alert informatie naar een ander monitoring platform te sturen.

1_Alerts_PumpLowFlow

Ten tweede, als uw bedrijf wordt bewaakt door Blackline Safety's SOC of een derde partij bewakingsdienst, zullen de bewakingsagenten een laag debiet van de pomp zien naast gasblootstellingen, SOS-waarschuwingen, of andere gebeurtenissen die een reactie op noodsituaties vereisen. Als u een laag debiet van de pomp escaleert tot een waarschuwingstype, zult u met uw monitoringserviceprovider willen afstemmen hoe deze gebeurtenissen moeten worden beheerd wanneer ze zich voordoen.

Om pomp laag debiet gebeurtenissen als een waarschuwing in te stellen, navigeert u naar het waarschuwingsprofiel dat u wilt instellen. Schakel in de sectie Apparaatwaarschuwingen de optie "Laag debiet pomp gedetecteerd" in en sla de configuratie op. Houd er rekening mee dat deze waarschuwing ALLEEN wordt geactiveerd wanneer deze zich voordoet op de G7 EXO.

2_AlertProfile_DeviceAlerts_v1

Hoe kan ik meldingen over een laag debiet van de pomp instellen?

Met meldingen kunt u geautomatiseerde e-mails of SMS tekstberichten instellen wanneer specifieke gebeurtenissen worden gedetecteerd in uw apparatenpark. Als u Blackline Live niet rechtstreeks beheert, of informatie over gebeurtenissen naar specifieke personen in uw organisatie wilt sturen, kunnen meldingen een beter alternatief zijn voor het instellen van een waarschuwingstype.

1_Notificatie_v2

U kunt meldingen instellen door in Blackline Live naar de pagina met waarschuwingsprofielen te gaan en vervolgens op het tabblad "Meldingen" te klikken.

2_AlertProfiles_NotificationTab_v1

Maak of bewerk een meldingsprofiel en schakel de optie "Laag debiet pomp gedetecteerd" in de sectie Apparaatmeldingen in.

3_NotificationProfile_DeviceNotifications_v1

WAAROM ZIJN DE WAARSCHUWINGEN EN MELDINGEN ALLEEN VOOR EXO?

Waarschuwingen en meldingen voor een laag debiet van de pomp zijn geschikt voor situaties waarin het apparaat zich op een afgelegen locatie bevindt, of in een gebied waar geen mensen in de buurt aan het werk zijn. Het alarm of de melding zorgt ervoor dat iemand op de hoogte wordt gebracht in geval van een probleem met de EXO, zodat het probleem kan worden onderzocht.

G7c en G7x vereisen niet dezelfde vorm van communicatie op afstand, omdat het draagbare apparaten zijn die onmiddellijk kunnen worden gebruikt. Als er een probleem is met de pomp en de G7 gaat over op een alarm voor een laag debiet van de pomp, zal de gebruiker die het apparaat draagt dit horen en zien, en in staat zijn om het probleem zelf aan te pakken of iemand ter plaatse te vinden die hem kan helpen.

Als u vragen heeft over het instellen van de EXO-pomp, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam.