De gemaksfuncties van de G7 EXO gebruiken

EXO-toestellen met firmwareversie 3.455 en hoger zullen over de volgende handige functies beschikken die het de gebruikers van het toestel gemakkelijker zullen maken om hun werk te doen:

• Lokale tijd op toestel
  • Timer
  • Stopwatch

LOKALE TIJD OP APPARAAT

EXO biedt nu de mogelijkheid om de plaatselijke tijd op het LED-scherm weer te geven. De tijd wordt rechtsboven in het hoofdstatusscherm weergegeven.

Lokale tijd Hoofdstatusscherm 1Lokale tijd Hoofdstatusscherm 2

Tijdzone

Standaard zal de lokale tijdfunctie informatie van nabijgelegen zendmasten gebruiken om de tijdzone en de huidige tijd te bepalen op basis van de locatie, vergelijkbaar met hoe een mobiele telefoon werkt.
Het is echter mogelijk dat er geen mobiele verbinding beschikbaar is, of dat uw fysieke locatie zich op de grens tussen tijdzones bevindt. In deze gevallen kunnen de standaardinstellingen onjuiste tijdzone-informatie geven en moet u mogelijk handmatig een tijdzone invoeren.

Hoe handmatig een tijdzone-offset in te voeren

OPMERKING: Tijdzone-offsets zijn relatief ten opzichte van Greenwich Mean Time (GMT: 0:00). Het kan nodig zijn de afwijking van uw lokale tijdzone ten opzichte van GMT op te zoeken (denk eraan rekening te houden met zomertijd als uw regio die gebruikt). De voorbeelden hieronder gebruiken +1:30 als verschuiving.

1. Bepaal de afwijking ten opzichte van GMT voor uw lokale tijdzone.
  2. Druk op de G7 EXO op OK om het hoofdmenu te openen. Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om naar Tijd te navigeren en druk op OK om te selecteren.
  3. Selecteer Tijd instellingen.
  4. Selecteer Aangepaste offset.

Aangepaste tijdzone Offset
  5. Voer op het scherm Stel tijd-offset in, de offset ten opzichte van GMT:
    • Kies + of -
    • Kies het uur
    • Selecteer de notulen indien van toepassing (zie onderstaande afbeeldingen)

Stel tijd in op offset 1Stel tijd in offset 2Stel tijd offset 3 in
  6. Wanneer u de offset hebt ingevoerd, selecteert u een van de volgende opties:
    • Ja om te bevestigen
    • Bewerk om wijzigingen aan te brengen indien nodig
    • Geen als u niet langer een offset wilt instellen

Tijd offset wijzigen
  7. Wanneer u de offsetwaarde hebt ingevoerd en bevestigd, keert u terug naar het gasstatusscherm. Controleer of het scherm de juiste tijd weergeeft op basis van de ingevoerde offsetwaarde.

Hoe stop je een manuele offset te gebruiken

1. Druk op OK om het hoofdmenu te openen.
  2. Kies tijd.
  3. Selecteer Auto. EXO gaat terug naar het gebruik van cellulaire informatie om de lokale tijd te bepalen.

Tijd instellingen auto 1Tijd instellingen auto 2

Timer

Hoe stel je de timer in?

1. Druk op OK om het hoofdmenute openen .
  2. Selecteer Tijddan Timer.

Selecteer timer
  3. Op de Stel timer in scherm, selecteer de tijdseenheid (min of sec).

Timer tijdseenheid
  4. Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om het eerste cijfer voor de tijd in te stellen.

Timer eerste cijfer
  5. Druk op de OK-toets om te selecteren.
  6. Herhaal stap 4 en 5 om het tweede cijfer voor de timer in te stellen.

Timer tweede cijfer
  7. Selecteer Bewerken om wijzigingen aan te brengen of Ja om de timerduur te bevestigen.

Hoe de timer te bekijken

Zodra de timer is ingesteld, kunt u de resterende tijd zien in het menu Tijd, in lijn met de optie Timer.

Timer bekijken timerHoe de timer vroegtijdig te stoppen

1. Selecteer Timer. Het scherm Stop timer wordt geopend.
  2. Selecteer Ja.

Timer stop timer

Hoe het timer alarm te stoppen

Wanneer de timer tot 0 heeft afgeteld, verschijnt het scherm Timer klaar en schakelt de EXO over op een laag urgentiealarm.

Timer stop timer alarmHoud de pijlen omhoog en omlaag driemaal ingedrukt om het alarm uit te zetten en de timer te wissen.

Timer klaar

Stopwatch

De stopwatch telt op in stappen van één seconde. Er is geen time-out en geen alarm. Hij blijft op de achtergrond doortellen, zelfs als u het stopwatchscherm verlaat en terugkeert naar het menu.

Hoe de stopwatch in te stellen

1. Druk op OK om het hoofdmenu te openen.
  2. Kies tijd.
  3. Selecteer Stopwatch. De Stopwatch scherm wordt geopend, met de stopwatch op 00:00:00.

Stopwatch kies stopwatchStopwatch hoofdscherm

4. Om de stopwatch te starten, selecteer het play icoon.

Hoe de stopwatch te bekijken

Om te zien hoe lang de stopwatch al loopt, opent u het menu Tijd. De stopwatch zal worden weergegeven in lijn met de Stopwatch optie.

Stopwatch bekijken stopwatchHoe de stopwatch te pauzeren of te resetten

1. Open de Stopwatch
  2. Druk op de OK knop om de stopwatch te pauzeren.
    Na het pauzeren zal het pauze icoon veranderen in het play icoon en de Reset optie zal beschikbaar zijn.
  3. Om de stopwatch te hervatten, selecteert u het afspeelicoon.
Om de stopwatch te resetten, drukt u op de pijl omhoog.

Stopwatch looptStopwatch reset