Gebruik van het G7 pompsteendeeltjesfilter

Dit artikel beschrijft hoe het pompsteendeeltjesfilter moet worden gebruikt met G7c-, G7x- en G7 EXO-pompapparaten.

OPMERKING: Het pompsteendeeltjesfilter kan alleen worden gebruikt met een G7-apparaat dat een pomp heeft.

Het pompsteendeeltjesfilter moet worden gebruikt in omgevingen waar grote deeltjes in de lucht kunnen komen en de pomp van de G7c/G7x kunnen beschadigen, zoals ruimten waar werknemers metaal kunnen slijpen of waar vuil en stof in de slang kunnen worden getrokken.

Pomp Steen Deeltjesfilter

Hoewel roetfilters voor de pomp een optionele accessoire zijn, raadt Blackline aan de filters altijd te installeren wanneer de pomp wordt gebruikt om het apparaat in goede conditie te houden.

Blackline raadt u aan om het filter na elk gebruik te controleren op beschadigingen of grote deeltjes die in het filter zitten, zodat u zeker weet dat het optimaal werkt.

Pompen stenen roetfilter bevestigen

WAARSCHUWING: Zet de pomp van de G7 pas aan als je het filter goed op de slang hebt geplaatst. Als het filter niet goed is aangebracht en de G7 wordt ingeschakeld, kan er een foutmelding "Pomp geblokkeerd" verschijnen.

Om het pompsteendeeltjesfilter te bevestigen:

1. Bevestig het deeltjesfilter van de pompsteen aan één uiteinde van de slang.
    Steen-deeltje-4
  2. Bevestig de snelkoppeling aan het andere uiteinde van de buis.
    Steenpartikel-11
  3. Sluit de snelkoppeling aan op je G7-apparaat.
    Stenen deeltje-15-Edit
  4. Zet de pomp aan en doe verder zoals gewoonlijk.