*Opgelost* Configuratie profiel status weergave

Update 2 maart 2020: Display issue fix is succesvol uitgerold. Hartelijk dank voor uw geduld!

Update 28 februari 2020:
Schatting voor een te implementeren fix is verschoven naar maandag 2 maart. Dank u voor uw geduld terwijl we werken aan een oplossing.

Op dit moment hebben we te maken met onnauwkeurigheden in de configuratiestatussen van apparaten. Hierdoor kan het voorkomen dat een configuratieprofiel in Blackline Live de status van een apparaat als "actief" weergeeft, terwijl de nieuwe instellingen nog niet door het apparaat zijn ontvangen.

We hebben de oorzaak van het probleem gevonden en werken eraan om het op te lossen.

In de tussentijd vragen wij klanten om geen wijzigingen in configuratieprofielen aan te brengen totdat dit probleem is opgelost. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw configuratieprofiel, neem dan contact op met ons Customer Care-team.