Vertraging in de weergave van het gebruiks- en nalevingsverslag

Update - 19 september 2019

De weergave van G7c- en G7x-gegevens in het gebruiks- en nalevingsverslag is verbeterd. G7 bridge-gegevens zijn tot nader order nog steeds niet beschikbaar.

Er zijn momenteel vertragingen bij de weergave van de gegevens in het gebruiks- en nalevingsverslag:

• Weergegeven G7-apparaatgebruik is met één dag vertraagd
  • Het getoonde G7 bruggebruik is momenteel niet beschikbaar

Wij willen onze klanten verzekeren dat hun gebruiks- en nalevingsgegevens nog steeds veilig worden verzameld en opgeslagen, ook al zijn ze momenteel niet zichtbaar in het rapport. Zodra dit is opgelost, zullen alle gegevens met terugwerkende kracht worden hersteld.

Wij werken aan een oplossing voor deze weergaveproblemen en zullen updates sturen zodra deze beschikbaar zijn.