G7c Tijdstempelkwestie

Bijgewerkt op 6 juli 2023.

We hebben onlangs een probleem ontdekt waardoor sommige G7c-apparaten de tijd die is gekoppeld aan apparaatmetingen en -gegevens onnauwkeurig rapporteren (d.w.z. de tijdstempel is niet nauwkeurig).

Omdat dit probleem gerelateerd is aan firmwareversie 3.467, hebben we de verdere uitrol gepauzeerd. Om het probleem op te lossen, zullen we de komende weken G7c-firmwareversie 3.467R2 met CSA ontwikkelen, testen en certificeren.

G7c-apparaten met de volgende Unit ID bereiken worden beïnvloed:

• 3571001000 - 3571199999
  • 3571201000 - 3571399999

De onnauwkeurige tijdstempel kan de volgende gevolgen hebben:

• Check-ins kunnen ten onrechte als gemist worden gerapporteerd.
  • Blackline Live Device Logs kunnen een onjuiste tijd weergeven.
  • Rapporten, Analytics en andere gegevensgebaseerde functies in Blackline Live kunnen onjuiste tijden rapporteren.

Essentiële functies van apparaten, zoals gasdetectie, assistentie op afstand en SOC, tweeweg spraak en lone worker, worden niet beïnvloed door dit probleem.

Als dit probleem zich voordoet, schakel het apparaat dan uit wanneer u zich in een veilige omgeving bevindt om het probleem tijdelijk op te lossen.