G7c/G7x QR Snelstartkaart Piloot

Als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid en het verminderen van afval, zal Blackline Safety op 30 juni 2023 beginnen met het testen van een QR Quick Start kaart voor G7c, G7x en cartridge zendingen.

Deze kaart vervangt de volgende afgedrukte documenten die eerder in de verpakking zaten:

• Aan de slag Gidsen
  • Conformiteitsverklaring
  • Informatie over naleving
  • Kalibratiecertificaat (behalve wanneer handmatige kalibratie vereist is)

De QR-code op de Quick Start-kaart brengt u rechtstreeks naar de toepasselijke pagina op de Blackline Support Center-website, waar u elk document kunt vinden dat eerder in de verpakking zat. U vindt er ook vertalingen van elk document en een schat aan andere ondersteuningsinformatie voor uw apparaten, waaronder de technische gebruikershandleiding en ondersteuningsartikelen.

Naast de snelstartkaart worden de volgende documenten nog steeds afgedrukt en meegeleverd met elk G7c/G7x-apparaat en elke cartridgezending:

• Intrinsieke veiligheidsinformatie
  • Handmatige cartridge kalibratiekaarten (indien van toepassing)
  • Tijdelijke kennisgevingen (indien van toepassing)

Deze pilot duurt 90 dagen en in die periode ontvangen we graag jullie feedback. Als je opmerkingen hebt over dit initiatief, stuur dan een e-mail naar Technical Support op support@blacklinesafety.com.

FAQ

waarom schakelen we over op QR codes?

We stappen over op de QR Quick Start kaart als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid en om afval te verminderen.

wanneer treedt dit in werking?

Vanaf 30 juni worden alle zendingen van de G7c/G7x, inclusief cartridges, geleverd met Quick Start-kaarten.

Op 30 juni begint ook een periode van 90 dagen om feedback te geven over het initiatief. Stuur uw feedback naar support@blacklinesafety.com.

Is dit alleen voor mobiele apparaten?

Nee. Elk product heeft een Quick Start-kaart met een QR-code en een webadres dat toegankelijk is via elk apparaat met een internetverbinding.

Wat moet ik doen als ik beperkte internettoegang heb?

Indien nodig kunt u de meest recente documenten afdrukken vanaf de Blackline Support Center-site en ze aan het personeel uitdelen tijdens de onboarding en de distributie van apparaten.

Als u weet dat u of uw medewerkers documenten nodig hebben terwijl u in gebieden bent met beperkte of geen internetverbinding, raden we u aan om materialen van het Blackline Support Center af te drukken voordat u op pad gaat.

WAT ALS MIJN APPARAAT DE QR-CODE NIET SCANT?

Er zijn verschillende applicaties om QR-codes te scannen die je gratis kunt downloaden. Als de ene niet werkt, kun je een andere proberen.

U kunt ook rechtstreeks naar de Blackline Support Center-site op uw computer gaan. Met de QR Quick Start-kaart die bij elk apparaat wordt geleverd, kunt u de QR-code scannen of het webadres in elke browser invoeren.

Welke ondersteunende documenten zijn beschikbaar via de QR Code?

De volgende documenten zijn beschikbaar door de QR-code te scannen of het webadres in te voeren:

• Technische gebruikershandleidingen
  • Aan de slag met gidsen
  • Conformiteitsverklaring
  • Informatie over naleving
  • Kalibratiecertificaten
  • Alle beschikbare vertalingen

ZIJN DE DOCUMENTEN van de QR CODE PRINT-VRIENDELIJK?

Ja. Alle documenten die beschikbaar zijn op de Blackline Support Center site zijn PDF's en kunnen eenvoudig worden afgedrukt op 8,5 x 11 (Letter size) papier.

Welke vertalingen zijn beschikbaar via de QR code?

Alle vertalingen op de Blackline Support Center-site zijn beschikbaar via de QR-code of door het webadres in een willekeurige browser in te voeren.

IS ER BEPERKTE TOEGANG TOT QR-CODES/DOCUMENTEN OP BASIS VAN LOCATIE?

Nee. Elk document dat beschikbaar is via de QR-codes is altijd en overal toegankelijk, zolang je toegang hebt tot internet.