***Oplos*** Intermitterende netwerkverbindingsgebeurtenissen

Update - 5 maart 2024:

We zijn blij te kunnen aankondigen dat na het oplossen van problemen, de hoofdoorzaak van het intermitterende connectiviteitsprobleem is geïdentificeerd en dat er een oplossing is geïmplementeerd. Continue monitoring heeft aangetoond dat de connectiviteit weer normaal is en dat het probleem volledig is opgelost.

Update - 28 februari 2024:

We zijn blij te kunnen melden dat de serviceprovider een oplossing heeft geïmplementeerd die het intermitterende connectiviteitsprobleem sterk heeft verbeterd. We blijven het apparaatverkeer controleren om een consistente connectiviteit te garanderen.

De volgende update volgt over vier werkdagen, of eerder als de situatie volledig is opgelost.

Update - 22 februari 2024:

We blijven samenwerken met de mobiele provider om het voortdurende intermitterende connectiviteitsprobleem op te lossen. Zowel Blackline Safety als de mobiele provider doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

We stellen uw geduld en begrip op prijs terwijl we werken aan het herstellen van de normale service. We blijven elke vier werkdagen updates geven, of eerder als er belangrijke ontwikkelingen zijn.

Update - 16 februari 2024:

We blijven werken aan een oplossing voor het intermitterende connectiviteitsprobleem. Ondanks de voortdurende samenwerking met de mobiele provider is er geen noemenswaardige vooruitgang geboekt sinds onze laatste update.

We stellen uw geduld en begrip op prijs terwijl we proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. We blijven elke vier werkdagen of eerder updates geven als er zich opmerkelijke ontwikkelingen voordoen.

Update - 12 februari 2024:

Zowel ons team als de mobiele provider doen er alles aan om dit probleem op te lossen. Hoewel we nog geen specifiek tijdschema hebben voor de oplossing, wordt er alles aan gedaan om de normale service te herstellen.

We geven voortgangsupdates als de situatie verandert en regelmatige updates om de vier werkdagen.

Update - 6 februari 2024:

De mobiele provider werkt actief aan het oplossen van het probleem, maar heeft geen geschatte tijd voor het oplossen.

We geven updates wanneer de situatie verandert en regelmatige updates om de vier werkdagen.

Update - 1 februari 2024:

We hebben het probleem met de intermitterende verbinding doorverwezen naar de mobiele provider. Zij hebben het probleem erkend en werken actief aan een oplossing.

We zullen binnen 2 werkdagen een nieuwe update geven.

Oorspronkelijke bericht - 30 januari 2024:

We hebben berichten ontvangen dat sommige Canadese klanten intermitterende onderbrekingen van de netwerkverbinding ervaren voor hun Blackline Safety-apparaten, waardoor het groene SureSafe-LED-lampje knippert.

We hebben het probleem onderzocht en vastgesteld dat het te maken heeft met een van onze Canadese mobiele providers. De onderbroken connectiviteit heeft alleen gevolgen voor Canadese apparaten. Er gaan geen gegevens verloren tijdens de onderbrekingen.

We werken er dringend aan om dit probleem op te lossen en zullen elke 2 werkdagen updates geven.

Als je dit probleem ondervindt, neem dan contact op met onze technische ondersteuning.

Blackline Safety zet zich in voor de veiligheid en prestaties van uw team. Wij nemen veiligheids- en kwaliteitskwesties zeer serieus en verontschuldigen ons voor de problemen die u ondervindt.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Noord-Amerika (24 uur)
Gratis: 1-877-869-7212 | support@blacklinesafety.com