Loner Mobile update - versie 1.9

Loner Mobile's nieuwste update is nu beschikbaar om te downloaden. iPhone gebruikers kunnen versie 1.9.0 verwachten, en Android gebruikers kunnen versie 1.9.0.1 verwachten.

Samen met een aantal algemene bug fixes, zijn hier de belangrijkste functies die u kunt verwachten op uw app:

Check-in timer functie update

LONER MOBILE UPDATE - VERSIE 1.9De grootste verandering in deze update is dat gebruikers met machtigingen om hun configuratie te wijzigen nu in staat zullen zijn om hun check-in timer te bewerken zonder de noodzaak om de monitoring te stoppen. Dit verandert de manier waarop Loner Mobile eruit ziet vanaf het startscherm, omdat gebruikers met configuratie permissies nu twee knoppen zullen zien: timer wijzigen en inchecken.

Met deze wijziging kunnen gebruikers ook verschillende herhalingsopties voor de timer instellen. Hierdoor kunt u Loner Mobile alleen laten controleren wanneer u dat nodig heeft, of dat nu altijd, nooit, één keer, twee keer of tot een specifiek tijdstip is - bijvoorbeeld als u naar een potentieel gevaarlijke vergadering of situatie gaat.

Een belangrijke overweging bij deze nieuwe check-in timer functie is dat als u een standaard check-in timer heeft, het gebruik van deze nieuwe functie de standaard zal opheffen. Als u niet wilt dat uw werknemers deze standaardinstelling kunnen opheffen of hun timer kunnen wijzigen, stelt Blackline voor om de machtigingen uit te schakelen zodat gebruikers hun eigen app kunnen configureren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volledige uitleg van de nieuwe check-in timer functie, die u hier kunt vinden.

No-motion nu beschikbaar vanaf telefoon

Gebruikers die geen Bluetooth-accessoires hebben, zoals de SOS Button of Loner Duo, kunnen nu hun telefoon gebruiken om op beweging te controleren.

Er zijn drie gevoeligheidsinstellingen beschikbaar voor niet-bewegen: hoog, gemiddeld en laag. Een hoge gevoeligheidsinstelling wordt aanbevolen voor mensen die niet vaak bewegen, zoals kantoorpersoneel. Lage gevoeligheidsinstellingen worden aanbevolen voor mensen die zeer actief zijn in hun werk, zoals mensen in het veld. De geen-beweging timer is instelbaar tussen 1 en 30 minuten. Als Loner Mobile gedurende deze periode geen beweging detecteert, gaat de app over op alarm in afwachting.

Ondersteuning van meerdere talen

Loner Mobile ondersteunt nu Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands en Portugees. De taal van uw app wordt geregeld via de instellingenpagina, en kan alleen worden gewijzigd wanneer deze niet wordt gecontroleerd.

Voor vragen over de update, Loner Mobile, of andere ondersteuningsvragen, staat ons Customer Care team klaar om te helpen.