Nieuwe standaardinstellingen G7-configuratieprofiel

Om onze aanbevelingen voor bedrijfsconfiguraties te verbeteren en nieuwe implementaties te helpen stroomlijnen, hebben wij aanpassingen aangebracht in enkele standaardinstellingen in het G7-configuratieprofiel.

Alleen de standaardwaarden zijn gewijzigd - deze wijzigingen zullen geen effect hebben op bestaande configuratieprofielen, en deze waarden kunnen altijd worden gewijzigd tijdens het configuratie-aanmaakproces.

NIEUWE G7 CONFIGURATIE PROFIEL STANDAARDINSTELLINGEN

De volgende instellingen zijn gewijzigd:

• Valdetectie - de standaardgevoeligheid van de valdetectie is verhoogd tot 65%, wat betekent dat deze nu minder gevoelig is voor vallen en minder valse alarmen zal opleveren.
  • Geen-bewegingsdetectie - de standaard onbewogen gevoeligheid is verlaagd tot 15%, waardoor beweging beter wordt gedetecteerd en er minder valse alarmen zullen zijn.
  • In afwachting van alarm - de in afwachting van alarm periode is verhoogd tot 60 seconden - dit betekent dat wanneer G7 in geel in afwachting van alarm gaat als gevolg van een mogelijke valdetectie, no-motion of gemiste check-in, de gebruiker een volle minuut heeft om zijn veiligheid te bevestigen. Ook dit zal helpen om het aantal valse alarmen te verminderen.