Ongepland systeemonderhoud, 12 april

Naadloos onderhoud ramen

Ons softwareteam maakt gebruik van seamless maintenance windows om onze infrastructuur te onderhouden, ervoor te zorgen dat de beveiligingsnormen up-to-date zijn en om de functionaliteit van het systeem te verbeteren. Deze onderhoudsvensters worden uitgevoerd om veranderingen en verbeteringen naadloos te implementeren en ervoor te zorgen dat we onze klanten het hoogste niveau van dienstverlening bieden. Vanwege hun naadloze aard zijn aangekondigde onderhoudsvensters niet nodig.

Tijdens een kleine software-implementatie ondervond Blackline een prestatievermindering van een van de onderdelen van onze infrastructuur die begon om 23:14 UTC-6. Ons team werkte aan een snelle oplossing van de situatie en de service was hersteld om 23:36 UTC-6.

Neem contact met ons op

Neem contact op met ons Customer Care-team als u een kopie wilt aanvragen van een niet-geplande uitvalrapport voor dit incident.