Wat is er nieuw in de 3.411 firmware update

G7's nieuwste firmware update 3.411 bevat een verscheidenheid aan nieuwe functies. Deze nieuwe functies omvatten:

Lees de details van deze functies hieronder, of selecteer een functie uit de lijst om er automatisch.

Multi-gas pomppatroon

Met de release van 3.411 komt de volledige ondersteuning van G7's multi-gas pomp cartridge. Dit omvat een automatische bloktest bij binnenkomst van de pompmodus, aanpasbare slanglengte en optionele monstertimer.

Aanvullend materiaal over de multigas-pompcartridge en de firmwarewijzigingen vindt u hier:

Toegewezen gebruiker op het apparaat bekijken

Indien ingeschakeld vanuit het configuratieprofiel van de G7, kunt u nu het toegewezen teamlid van een apparaat op de G7 zien tijdens het opstarten, in het menu Gebruikersinfo of tijdens het opladen. Dit is handig wanneer een gebruiker snel het apparaat moet vinden waaraan hij is toegewezen.

Push-to-talk feedback programma

Om ervoor te zorgen dat push-to-talk (PTT) van de best mogelijke kwaliteit is, hebben we een feedbackprogramma gelanceerd. Dit maakt het mogelijk om direct op het scherm van de G7 opties in te stellen om feedback naar ons team te sturen. Neem contact op met uw accountmanager of ons Customer Care-team om dit op uw PTT-apparaten in te schakelen.

Meer informatie over dit programma is hierbeschikbaar .

Nieuwe sensorondersteuning - Ozon, Chloordioxide en Waterstofsulfide met hoog bereik

In 3.411 komt de ondersteuning van onze drie nieuwste sensoren - Ozon (O3), Chloordioxoide (ClO2) en Hoge Bereik Waterstofsulfide (H2S). Alle drie de sensoren zijn nu beschikbaar.

Stoottest en kalibratieherinnering uitschakelen

Een nieuwe configuratieoptie is beschikbaar in het configuratieprofiel van de G7 - de optie om achterstallige bumptests en kalibraties te onderdrukken. Wanneer een apparaat een bumptest of kalibratie moet ondergaan en deze functie is ingeschakeld, zal het gele waarschuwingsalarm worden gedempt. De infobanner geeft nog steeds aan dat een bumptest of kalibratie nodig is, en het apparaat geeft aan dat het niet aan de regels voldoet in het fleet health en bumptest en kalibratierapport.

10 seconden updates (alleen G7c)

G7c kan nu voor alle cellulaire toestellen met vaste intervallen logs van 10 seconden verzenden. Dit maakt meer gedetailleerde productiviteitsrapporten mogelijk, met inbegrip van trajectdetectie.

Deze functie is momenteel alleen beschikbaar op aanvraag. Neem contact op met uw Account Manager voor meer informatie.

Hebt u vragen over de firmware-update 3.411, G7 of anderszins? Neem contact op met onze klantenservice.