Wat is er nieuw in Blackline Live - november 2022

We zijn verheugd u te informeren dat G6 is ingeschakeld in Blackline Live voor het Amerikaanse domein!

BELANGRIJK: De nieuwe G6-functionaliteit is specifiek voor klanten die G6 gebruiken. Neem voor meer informatie over G6 contact op met ons Klantenservice.

Waar zie ik G6 in Blackline Live?

Blackline Live System Access wordt aangeboden als een standaard onderdeel van elk G6 service plan. G6 is nu ingeschakeld op de volgende Blackline Live pagina's:

Daarnaast bevat de Blackline Live kaart de volgende nieuwe functie voor G6:

Apparaten

Bekijk informatie over uw G6-vloot, inclusief toegewezen teamlid, configuratie en huidige status.

g6-blackline-live-wat-nieuw-oct-22-device-pagina-v2

TERUG

Apparaat details

Bekijk details over een specifiek G6-apparaat, waaronder de aangepaste naam, het toegewezen teamlid, de toegewezen configuratieprofielen en eventuele groepen waartoe het behoort.

g6-blackline-live-wat-nieuw-oct-22-apparaat-details-pagina

TERUG

Groep Details

Wijs G6-apparaten toe aan bestaande groepen, zodat u apparaten kunt organiseren per werklocatie, project of team. Gebruik de groepstoewijzingen om Blackline Analytics-rapporten te genereren en trends binnen uw G6-apparaatpark te identificeren.

g6-blackline-live-whats-new-oct-22-groep-details-pagina

TERUG

Configuratie

Informatie bekijken over de G6-configuratieprofielen van uw organisatie, waarmee u efficiënt kunt beheren hoe uw G6-apparaten zich in het veld gedragen, en zo nodig nieuwe G6-configuratieprofielen kunt aanmaken.

g6-blackline-live-wat-nieuw-oct-22-configuratieTERUG

Configuratie Profiel

Details over een specifiek G6-configuratieprofiel bekijken en bijwerken, waaronder:

• Profielinformatie - Beheer de naam van het configuratieprofiel en de taal van het apparaat.
  • Functionele instellingen - Beheer van algemene apparaatinstellingen (bijv. drempelwaarde batterij bijna leeg).
  • Gassensorinstellingen - Beheer de instellingen die specifiek betrekking hebben op gasdetectie. Met de instellingen kunt u alarmdrempels configureren en bumptests en kalibratie-intervallen specificeren.
  • Apparaten selecteren - Wijs apparaten toe aan het configuratieprofiel door een apparaat uit de lijst te selecteren.

De configuratieprofielpagina van G6 is ontworpen om een gestroomlijnde navigatie te bieden, zodat u efficiënt tussen de secties kunt bewegen met behulp van een navigatiemenu.

g6-blackline-live-whats-new-oct-22-configuratie-profiel-1TERUG

Meldingsprofiel

G6-apparaten toewijzen aan meldingsprofielen. Meldingen voor G6 worden verzonden naar de toegewezen contactpersonen van een meldingsprofiel tijdens een gebeurtenis met een hoog gasgehalte, een kortetermijnblootstellingslimiet (STEL) of een sensoroverschrijding (OL).

g6-zwartline-levend-wat-nieuw-oct-22-kennisgevingsprofielTERUG

Kaarten

Live kaartweergave

Zoek en toon G6-apparaten op de kaart met behulp van het menupaneel Live kaartweergave. G6-apparaten worden afzonderlijk van G7- en Loner-apparaten weergegeven. Bovendien toont het infopaneel gedetailleerde informatie voor elke geselecteerde G6, inclusief de laatst gesynchroniseerde toegewezen gebruiker, locatie, gasmetingen, kalibratie- en bumptestdatums, batterij en laatste communicatiedetails.

g6-blackline-live-wat-nieuw-oct-22-live-map

TERUG

Historische kaartweergave

Geef historische informatie voor G6-apparaten weer door specifieke datumbereiken te zoeken met behulp van het menupaneel Historische kaart. Het Infopaneel toont gedetailleerde historische informatie voor elke geselecteerde G6, inclusief communicatiedetails, locatie en gebeurtenisdetails (bijv. operationele en lage urgentiemeldingen, aan-/afmeldingsberichten, hoog gas, OL, STEL).

g6-blackline-live-whats-new-oct-22-historical-map-view

TERUG

Certificaten

Bekijk G6 bumptest- en kalibratiegegevens op de pagina Certificeringen. Gedetailleerde G6-gegevens kunnen worden afgedrukt of gedownload.

g6-blackline-live-wat-nieuw-oct-22-certificaten

TERUG

Dashboard voor vlootgezondheid

Bekijk G6-apparaten op het Fleet health dashboard, inclusief gedetailleerde informatie over vereist onderhoud (bijv, bumptest of kalibratie te laat, firmwarefouten of hardwarefouten).

g6-blackline-live-whats-new-oct-22-fleet-health-dashboardTERUG

Dok (Binnenkort)

Met de release van G6 Dock kunt u samenvattende informatie over uw G6 Dock-vloot bekijken via de Docks-pagina.

TERUG

Details haven (binnenkort)

Met de release van G6 Dock kunt u details over een specifiek G6 Dock bekijken en bijwerken, inclusief dockinformatie, inlaatinstellingen en gasflesdetails via de pagina Dockdetails.

TERUG

Vind mijn G6

Gebruik Zoek mijn G6 in de Live kaartweergave om vermiste G6 apparaten te lokaliseren. Apparaten met deze functie ingeschakeld geven hun locaties elke 30 minuten gedurende 2,5 uur door aan Blackline Live.

g6-blackline-live-whats-new-oct-22-find-my-g6TERUG