Wat is er nieuw in de April 2022 G7 Update

Bijgewerkt op 7 juni 2022.

In april 2022 zullen onze G7 toestellen als volgt worden bijgewerkt:

• Global firmware versie 3.465 zal worden uitgerold naar G7c en G7x toestellen. Firmwareversie 3.465 bevat de volgende nieuwe functies:

OVER LEL-MODUS

De functie OVER LEL Mode, die oorspronkelijk eind 2021 werd geïntroduceerd, is nu voltooid.

OPMERKING: Blackline Safety moet deze functie voor uw bedrijf inschakelen voordat u deze in uw Blackline Live organisatie zult zien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice op 1-877-869-7212 of support@blacklinesafety.com.

Met de modus OVER LEL kunt u LEL-alarmen en -waarschuwingen uitschakelen wanneer u een bekende omgeving met hoge gassen binnengaat. De modus OVER LEL moet worden geactiveerd voordat u de omgeving met hoge gassen binnengaat en kan worden geconfigureerd om na een bepaalde periode af te gaan.

De modus OVER LEL moet worden geconfigureerd door de Blackline Live-beheerder van uw bedrijf in uw Blackline Live-organisatie. U kunt de modus OVER LEL niet op uw apparaat configureren.

Om de modus OVER LEL in Blackline Live te configureren:

OPMERKING: Deze stappen moeten worden uitgevoerd door de Blackline Live Administrator van uw bedrijf.

1. 1. In Blackline Live, selecteer Menu > Configuraties.
  2. 2. Blader in een G7c- of G7x-profiel omlaag naar de kaart Modi en selecteer het blauwe plusteken (+) aan de rechterkant van de kaart.
  3. 3. Selecteer OVER LEL en selecteer vervolgens MODES WIJZIGEN. Het tabblad OVER LEL wordt toegevoegd aan de kaart Modi.
  4. 4. Selecteer het tabblad OVER LEL .
  5. 5. Configureer de OVER LEL modus zoals gewenst.
  6. 6. Blader naar de kaart Apparaten en controleer of alle toepasselijke apparaten aan het profiel zijn toegevoegd.
  7. 7. Selecteer OPSLAAN.
    OPMERKING: Als u een nieuw configuratieprofiel hebt gemaakt, bevindt Opslaan zich onderaan de pagina.

Om de modus OVER LEL op uw toestel te activeren:

1. 1. Selecteer op uw G7-apparaat OK om het hoofdmenu te openen.
  2. 2. Selecteer Modi.
  3. 3. Selecteer OVER LEL. Er verschijnt een vraag om te bevestigen dat u naar de OVER LEL-modus wilt overschakelen.
  4. 4. Selecteer Ja door op de pijl omhoog te drukken. Het hoofdscherm wordt zwart op wit en de banner geeft aan dat u in de modus OVER LEL bent.
    OPMERKING: De OVER LEL modus blijft actief tot de time-out volgens de instellingen in het configuratieprofiel of tot u de modus manueel verlaat.

Waterstoffluoride (HF) sensor

Blackline Safety introduceert een waterstoffluoride (HF)-sensor voor G7-apparaten met diffusiepatronen. De HF-sensor zal niet beschikbaar zijn in G7-pomppatronen.

Vanwege de hoge toxiciteit van HF moet deze sensor handmatig worden gekalibreerd en een bumptest ondergaan met 5 ppm chloor (Cl2). Op dit moment worden de kalibratie en functietests van de HF-sensor niet ondersteund door G7 Dock.

OPMERKING: Bij het kalibreren of bumptesten van de HF-sensor met 5 ppm Cl2, geeft de sensor 6,9 ppm aan.

G7 Dock Update

G7 Dock is bijgewerkt om inlaat 1 te optimaliseren voor reactieve gassen, zoals chloor (Cl2). De nieuwe versie van G7 Dock ziet er hetzelfde uit, maar heeft ongeveer 1,5 l minder gas nodig per Cl2-kalibratie met firmware 3.450 en hoger.

De serienummers van de bijgewerkte G7 Dock beginnen met 8247 en hoger.

Als je Cl2 gebruikt met G7 Dock, moet je:

• Gebruik inlaat 1, die is geoptimaliseerd voor Cl2 en andere zeer reactieve gassen, op basis van de volgorde van de gaskalibratie of bumptests.
  • Gebruik teflon beklede slangen (ACC-FEP-T2).
  • Gebruik een roestvrijstalen drukregelaar, of een drukregelaar met een Viton klepzitting en afdichtingen (ACC-DFR-V).