Wat is er nieuw in de G7 3.461 firmware-update?

Bijgewerkt op 19 januari, 2022.

G7's wereldwijde firmware versie 3.461R1 zal binnenkort worden uitgerold. Deze zal eind januari 2022 beschikbaar zijn.

Betrokken G7 eenheid ID's

Deze firmware release zal worden uitgerold naar de volgende G7 unit ID's:

• G7c
    • 35704xxxxx
    • 35702xxxxx
    • 35700xxxxx
    • 3569xxxxx
    • 3567xxxxx
  • G7x
    • 3973xxxxx
    • 3974xxxxx

Betrokken G7 Bridge unit ID's

Deze firmware release zal worden uitgerold naar de volgende G7 Bridge unit ID's:

• 3583xxxxx
  • 3584xxxxx
  • 35850xxxxx
  • 35852xxxxx

Afschaffing van LEL-P-steun buiten Europa

G7c- en G7x-apparaten zullen de LEL-P-sensor niet langer ondersteunen. In plaats daarvan zal LEL-MPS worden gebruikt.

Bug fixes

• Probleem opgelost waarbij de verbinding van G7c met het netwerk werd verbroken wegens inactiviteit als klanten locatie-informatie langer dan 30 minuten hadden bijgewerkt
  • Probleem opgelost waarbij het resetten van TWA/STEL-alarmen de geaccumuleerde waarden niet resette
  • Probleem opgelost waarbij gedempte waarschuwingssignalen opnieuw afgaan tijdens een spraakoproep nadat de gedempte timer is afgelopen (2 minuten)
  • Extra mechanismen toegevoegd om te helpen bij het oplossen van mogelijke communicatieproblemen met G7x