Wat is er nieuw in de G7 Bridge 3.451R2-firmware-update?

G7 Bridge global firmware versie 3.451R2_BDL zal begin januari 2022 beschikbaar zijn. Deze firmwareversie is alleen van toepassing op 4G G7-bruggen.

Deze firmware komt met de volgende nieuwe functies:

OPMERKING: Bij de eerstvolgende inschakeling nadat de firmware naar de G7 Bridge is gedownload (bijvoorbeeld wanneer een gebruiker de G7 Bridge inschakelt aan het begin van de dienst nadat de firmware is gedownload), lijkt het alsof het apparaat uit zichzelf uitschakelt. Na 10 tot 20 seconden wordt het apparaat ingeschakeld en draait de nieuwe firmware.

Firmware van aangesloten G7x-apparaten bijwerken

4G G7 Bridges kunnen nu aangesloten G7x-apparaten updaten naar de nieuwste G7x-firmware.