Nieuw in de G6-update van november 2023

Bijgewerkt op 8 november 2023.

De G6-update van november 2023 is beschikbaar op 10 november 2023. De update bevat:

Alle G6-apparaten worden ondersteund voor deze update.

FIRMWARE BIJWERKEN

Wanneer er een nieuwe versie van de firmware beschikbaar is, downloadt G6 deze tijdens de regelmatig geplande synchronisaties.

Wanneer het downloaden is voltooid, wordt de firmware automatisch geïnstalleerd nadat een van de volgende gebeurtenissen heeft plaatsgevonden:

• De volgende keer dat u de G6 uit het G6 Dock haalt.
  • De volgende keer dat je je G6 handmatig test, kalibreert of op nul zet.

U kunt de G6-firmware ook handmatig bijwerken via het menu Apparaatinstellingen. Raadpleeg voor volledige instructies de G6 technische gebruikershandleiding.

Wanneer de firmware klaar is met installeren, schakelt de G6 zichzelf uit om de update te voltooien.

NIEUWE COMMUNICATIE-INTERVALLEN

De G6-update van november 2023 omvat een verhoging van de communicatiefrequentie van G6 naar Blackline Live. De frequentie van de communicatie-intervallen is afhankelijk van het serviceplan. G6 maakt ook verbinding met Blackline Live wanneer een melding met hoge urgentie wordt geactiveerd.

G6 communicatie-intervallen zijn:

• Bescherm Plan: Elke 6 uur
  • Protect Plus Plan: Elke 5 minuten

OPMERKING: G6 maakt ook verbinding met Blackline Live wanneer een melding voor lage urgentie is geactiveerd op apparaten die Protect Plus gebruiken.

SOS ALERT

De G6-update van november voegt een SOS-waarschuwingspictogram toe aan het startscherm van de G6. Je kunt een SOS-waarschuwing activeren door de rechterknop ingedrukt te houden gedurende de 3 seconden durende SOS-aftelprocedure.

SOS-waarschuwingen activeren een melding met hoge urgentie in Blackline Live, die een e-mail of sms naar uw contactpersoon activeert, volgens uw noodresponsprotocol.

SOS-waarschuwingen moeten handmatig op het apparaat worden geannuleerd door de rechterknop gedurende 3 seconden ingedrukt te houden. Er wordt een annuleringsbericht naar Blackline Live verzonden.

TIJD GEWICHT GEMIDDELD Meldingen

De novemberupdate van G6 voegt ook tijdgewogen gemiddelde (TWA) bewaking toe aan G6.

Wanneer G6 detecteert dat u de gemiddelde toegestane hoeveelheid gasblootstelling in een interval van 8 uur hebt overschreden, waarschuwt G6 u met een melding met hoge urgentie. Het tijdsinterval is configureerbaar in Blackline Live.

Wanneer de gasomstandigheden verdwijnen en het TWA-gebeurtenis is opgelost, toont G6 de geregistreerde TWA-waarde totdat de TWA-waarde onder de geconfigureerde tijd- en concentratie-instelpunten daalt, of de TWA-waarde handmatig wordt gereset.

UPDATES WEERGEVEN

Live gasweergave

Met de update van november voor de G6 kunt u Live gasmetingen weergeven op het beginscherm van de G6. De weergave van live gas kan worden geconfigureerd in Blackline Live.

Toegewezen gebruikers-ID

Naast Live gas kunt u met de G6-update van november de toegewezen gebruiker van G6 weergeven langs de banner op het startscherm. Het weergeven van de toegewezen gebruikers-ID's is configureerbaar in Blackline Live.

Batterij- en netwerkpictogrammen

Als je apparaat het Protect Plus-serviceplan heeft, voegt de G6-update van november ook batterij- en netwerkpictogrammen toe aan het startscherm van de G6 om het batterijniveau en de netwerkstatus weer te geven, zodat je weet wanneer je je apparaat moet opladen en wanneer het is verbonden met een netwerk.

OPMERKING: De batterij- en netwerkpictogrammen worden niet weergegeven op apparaten die het Protect-serviceplan gebruiken.

BEACON ONDERSTEUNING

Met de update van november kunnen G6-apparaten nu communiceren met Blackline Location beacons om de locatienauwkeurigheid in binnenomgevingen te verbeteren.

ACCUPRESTATIES

De nieuwe functies die worden geïntroduceerd met de update van november 2023 zullen invloed hebben op de verwachte batterijduur van de G6.

• Door de hogere communicatiefrequentie hebben G6-apparaten met het Protect Plus-serviceplan een batterijlevensduur tot 5 dagen.
  • G6-apparaten met het Protect-serviceplan hebben een batterijlevensduur tot 12 maanden.

DIENSTPLANNEN

De update van november 2023 bevat ook twee nieuwe serviceplanopties voor G6: Protect en Protect Plus.

• Protect is nu het basisserviceplan voor G6.
  • Protect Plus biedt extra functies voor een proactiever veiligheidsbeheer van uw organisatie.

Ga voor meer informatie over G6-serviceplannen naar Prijzen en plannen of neem contact op met Verkoop.

G6 LADERS MET MEERDERE EENHEDEN

De G6-update van november 2023 biedt twee nieuwe laderaccessoires voor meerdere eenheden, verkrijgbaar in configuraties met 5 en 25 stations:

• G6 oplader voor 5 apparaten (ACC-G6-CHG-05-XX)
  • G6 25-stuks oplader (ACC-G6-CHG-25-XX)

Neem voor informatie over het bestellen van laders voor meerdere eenheden contact op met uw Blackline-vertegenwoordiger, distributeur of technische ondersteuning.

Extra Blackline Analytics-rapporten

De G6-update van november 2023 voegt G6-gegevens toe aan de volgende Blackline Analytics-rapporten:

• Evenementen
  • Evenementen Kaart
  • Blootstelling aan gas
  • Locatie Bakens
  • Apparaatlogboeken