Wat is er nieuw in de Loner Mobile Update van november 2023

De update voor Loner Mobile van november 2023 (app versie 1.9.20.7 voor iOS en versie 1.9.20.9 voor Android) is beschikbaar op 22 november 2023.

Opmerking: De iOS-versie kan enige vertraging oplopen door de updateprotocollen van de Apple Store.

Deze update bevat:

Ondersteuning voor iOS en Android

De update van november 2023 biedt ondersteuning voor het volgende:

iOS:

• iOS 17 en Watch OS 10

Android

• Android 13 en Wear OS 4

Handmatig inchecken Opmerkingen

We hebben handmatige check-in notities verbeterd door verschillende berichttypes en talen hun eigen unieke limiet aantal tekens te geven bij het opstellen van een notitie. Loner Mobile toont automatisch het huidige en maximale aantal tekens voor uw bericht in de rechterbenedenhoek.