Wat is er nieuw in Loner Mobile - 1.9.2.8 update

De nieuwste update van Loner Mobile is nu beschikbaar in de bijbehorende app store van je iPhone of Android. Deze update bevat een aantal coole nieuwe toevoegingen en updates van bestaande functies. Bekijk de details hieronder:

WAT IS ER NIEUW IN LONER MOBILE - 1.9.2.8 UPDATE

Zoek mijn SOS-knop

Loner Mobile kan u nu helpen uw SOS Button te vinden als u hem kwijt bent. In de Bluetooth dropdown ziet u een nieuwe zoek mijn SOS Button optie beschikbaar wanneer een SOS Button apparaat is aangesloten. Selecteer deze actie om het piepen en knipperen op de knop te starten voor een interval van 30 seconden.

Een Bluetooth-apparaat vergeten

Loner Mobile is nu in staat om eerder gekoppelde Bluetooth apparaten te vergeten. Om dit te doen, gaat u naar de pagina voor het instellen van apparaten door rechtsboven Instellingen te selecteren, uit de Bluetooth dropdown wanneer Loner Mobile niet in de gaten wordt gehouden.

In de sectie van het laatst gekoppelde apparaat ziet u nu een info-icoon. Klik op dit icoon om meer details over het apparaat te zien, zoals het apparaattype, de unit ID, en u heeft ook de mogelijkheid om dit apparaat te vergeten, zodat Loner Mobile in de toekomst niet automatisch aan het apparaat koppelt. U kunt een apparaat altijd opnieuw koppelen vanaf de apparaat instellingen pagina.

WAT IS ER NIEUW IN LONER MOBILE - 1.9.2.8 UPDATE

Updates voor de apparaatinstellingenpagina

Naast het nieuwe apparaat info icoon, heeft de apparaat instellingen pagina ook een paar nieuwe updates:

• Bluetooth-apparaten worden nu gesorteerd op nabijheid. De apparaten die bovenaan de lijst staan, zijn de apparaten die het dichtst bij uw telefoon staan.
  • Bluetooth apparaten staan nu niet meer toe dat u "opslaat" voordat ze verbinding maken. U zult een nieuw laad icoon zien terwijl Loner Mobile probeert verbinding te maken met uw Bluetooth apparaat. Als dit gelukt is, verschijnt er een groen vinkje, de opslaan knop wordt groen en stelt u in staat om op te slaan.

Updates voor de drive safe check-in functie

De drive safe check-in functie schakelt nu alle inkomende alarmen uit (check-in, mogelijke bewegingloosheid en valdetectie) om afleiding tijdens het rijden te voorkomen.

Updates van het configuratieprofiel

Het configuratieprofiel van Loner Mobile heeft nu de optie om app-trillingen aan of uit te zetten. Als u niet wilt dat Loner Mobile trilt in het geval van een dreigende waarschuwing, zet deze functie dan uit. Loner Mobile zal altijd een hoorbaar in afwachting van of rood alarm hebben, geregeld door de volume-instellingen van uw telefoon.

Loner Mobile's no-motion configuratie-instellingen hebben ook nieuwe verklarende tekst in de gevoeligheidsdropdown, om u te helpen beter te bepalen welke instelling het beste voor u is.

Heeft u vragen over deze update of andere zaken met betrekking tot Loner Mobile? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Customer Care team.