Blackline Safety 3G Apparaat Upgrade Programma - Australië en Nieuw-Zeeland

De belangrijkste aanbieders van mobiele telecommunicatienetwerken in Australië en Nieuw-Zeeland zijn langzaam begonnen met het uitfaseren van hun 3G-diensten om oudere apparatuur buiten gebruik te stellen en zich voor te bereiden op nieuwe geavanceerde technologie. De verschillende providers zullen hun netwerken de komende 18 maanden op verschillende tijdstippen afsluiten, met als einddatum september 2024.

Dit artikel bevat de volgende onderwerpen:

Wat dit voor jou betekent

Als u een Blackline Safety-klant in Australië of Nieuw-Zeeland bent met een 3G G7c-apparaat, G7 Bridge of een Loner-product dat het einde van zijn levensduur heeft bereikt, kan het apparaat op een bepaald moment in 2023-2024 (afhankelijk van uw provider) geen verbinding meer maken met het 3G mobiele netwerk voor monitoring. De ID-nummers van de betreffende apparaten beginnen met het volgende.

G7c

• 3566XXXXXX
    • 3567XXXXXX
    • 3569XXXXXX

3G Brug

• 3584XXXXXX

Alle afgedankte Loner producten:

• SMD
    • IS
    • IS+
    • IS Noordpoolgebied
    • M6
    • M6i

OPMERKING: Uw modeltype en Unit ID-nummer bevinden zich op de achterkant van uw apparaat.

achterkant van apparaatApparaat upgraden

Vanaf juli 2023 neemt uw Blackline Safety-distributeur telefonisch of per e-mail contact met u op om de vervanging van uw apparaat(en) en de overdracht van apparaattoewijzingen in Blackline Live te bespreken.

• Apparaten die nog binnen hun garantieperiode vallen, worden kosteloos vervangen.
  • Apparaten die buiten de garantieperiode vallen, moeten worden vervangen volgens de huidige Blackline Safety-prijsgids.

wat je moet doen

We hebben een uitrolplan ontwikkeld om ervoor te zorgen dat al onze klanten communicatie ontvangen en dat hun apparaten tijdig worden vervangen. Wanneer u wordt gebeld of een e-mail ontvangt van onze geautoriseerde distributeur, zullen zij u informeren over wanneer u uw nieuwe apparaat(en) kunt verwachten en zullen zij informatie van u vragen om ons te helpen Blackline Live bij te werken met uw nieuwe apparaat-ID's.

Blackline Live

Als u een organisatie heeft ingesteld in Blackline Live, dan is dit een goed moment om uw organisatie te herzien om er zeker van te zijn dat deze up-to-date en accuraat is, inclusief:

• Uw teamledenlijst bijwerken
  • Ervoor zorgen dat apparaten aan de juiste gebruikers worden toegewezen (indien van toepassing)
  • Ervoor zorgen dat apparaten in de juiste waarschuwings- en configuratieprofielen worden geplaatst

Dit zal de apparaatovergang stroomlijnen. Zie voor informatie over het controleren en bijwerken van uw Blackline Live-organisatie Uw Blackline Live-organisatie onderhouden Snelle referentie.

Wij raden u aan de aanstaande verandering ook aan de gebruikers van de apparatuur in uw bedrijf mede te delen, zodat zij weten wat zij kunnen verwachten.

garanties op nieuwe apparaten

• Als je oude apparaat vanaf 1 augustus 2023 nog binnen de garantieperiode valt, verandert de garantieperiode niet. Het nieuwe apparaat neemt de garantie van het oude apparaat over.
  • Als je garantieperiode korter is dan 90 dagen, bieden we een garantieperiode van 90 dagen op het nieuwe vervangende apparaat.
  • Als uw oude apparaat buiten de garantie viel en u een nieuw apparaat hebt gekocht, gaat voor uw nieuwe apparaat een nieuwe garantieperiode in die ingaat op de dag dat het nieuwe apparaat wordt verzonden.

G7 apparaatcartridges

Let op: alleen het basisstation van uw toestel(len) wordt bijgewerkt. Cartridges worden niet beïnvloed door de buitengebruikstelling van het 3G-netwerk, dus cartridges die op uw oude toestellen zijn aangesloten zullen nog steeds functioneren zoals ontworpen.

Wanneer u uw nieuwe apparaat-basisstation(s) ontvangt, moet u de cartridge uit het oude apparaat-basisstation(s) verwijderen en op het nieuwe apparaat-basisstation(s) installeren.

OPMERKING: U MOET deze stappen uitvoeren voor alle apparaten met cartridges:

Om de cartridge op uw G7 te verwisselen:

1. Zet uw oude G7 en uw nieuwe G7 basisstation uit.
  2. Verwijder met een kruiskopschroevendraaier nr. 1 de schroeven aan weerszijden van de cartridge.
  3. Trek de cartridge omhoog om hem uit het oude basisstation te verwijderen.
  4. Schuif de cartridge op de nieuwe basiseenheid en zorg ervoor dat de cartridge op zijn plaats zit op de geleiderails.
  5. Plaats de schroeven die in stap 2 zijn verwijderd aan elke kant van de cartridge terug op de nieuwe basiseenheid.
    LET OP: Risico op beschadiging van apparatuur. Gebruik altijd een handmatige (geen elektrische) schroevendraaier bij het verwijderen of installeren van de cartridge om beschadiging van de plastic onderdelen van het apparaat te voorkomen.
  6. Kalibreer je apparaat.
    OPMERKING: Als u een O2-sensor hebt, kan deze automatisch een verlengde stabilisatieperiode van maximaal 20 minuten ingaan nadat u de cartridge op het nieuwe apparaat hebt geïnstalleerd. Wacht tot deze stabilisatieperiode is voltooid voordat u gaat kalibreren.
  7. Indien van toepassing, laat de Blackline Live-beheerder van uw bedrijf bevestigen dat uw nieuwe apparaat(en) correct werd(en) toegewezen op
    in Blackline Live en verdeel vervolgens het (de) apparaat(en) dienovereenkomstig.

cartridge vervangenUw oude apparaat(en) inleveren/recyclen

OPMERKING: U moet de cartridge(s) uit de basiseenheid(s) van uw oude G7-apparaat verwijderen voordat u verdergaat met de instructies in dit gedeelte.

Raadpleeg de instructies die u van uw distributeur hebt ontvangen voor instructies over het terugsturen of recyclen van uw oude apparaat. Als in uw e-mail wordt gevraagd om uw oude apparaat(en) te recyclen, zorg er dan voor dat u dit op verantwoorde wijze doet en in overeenstemming met het beleid voor het recyclen van elektronica in uw regio.

FAQ's van klanten

Wat zijn de kosten voor mij als mijn apparaten buiten de garantie vallen?

Apparaten die buiten de garantieperiode vallen, moeten op kosten van de klant worden vervangen via uw Blackline Safety distributeur om de overgang naar nieuwe apparaten te vergemakkelijken. Neem contact op met uw distributeur om de mogelijkheden te bespreken.

Wat doet Blackline om de gevolgen voor leaseklanten aan te pakken?

Alle leaseklanten zullen, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van hun leaseovereenkomst, hun eenheden proactief laten vervangen als onderdeel van het upgradeprogramma.

Wie dekt de kosten van de verzending van de nieuwe apparaten?

Blackline zal verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten voor alle apparaten die onder de garantie vallen (inclusief geleasede apparaten). Voor apparaten die buiten de garantie vallen, worden de standaard verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe worden vervangende apparaten verzonden?

Alle bestellingen worden als bulkverzending verzonden. Alleen de basiseenheid van het toestel wordt naar de klanten verzonden (er worden geen cartridges of accessoires bij het upgradeprogramma geleverd).

Wat moet ik doen met de oude apparaten van mijn bedrijf?

Volg de instructies van uw distributeur voor het retourneren of recyclen van uw oude apparaten. Als u uw nieuwe apparaat(en) hebt ontvangen en deze instructies niet hebt ontvangen, neem dan contact op met uw distributeur.

Wat gebeurt er als ik mijn toestel(len) niet upgrade?

Elk 3G-apparaat dat niet is geüpgraded naar nieuwe 4G-compatibele hardware zal na september 2024 niet meer kunnen functioneren op bestaande telecommunicatienetwerken. Providers zullen de komende 18 maanden op verschillende momenten hun netwerken afsluiten. Als gevolg daarvan zullen de verbonden veiligheidsfuncties en monitoring niet werken op deze apparaten.

Mijn 3G-apparaat heeft een knipperend groen connectiviteitslampje. Wat moet ik doen?

De verschillende providers zullen hun netwerken de komende 18 maanden op verschillende tijdstippen afsluiten, met als einddatum september 2024. Het is mogelijk dat uw apparaat geen verbinding heeft omdat het 3G-netwerk in uw regio is afgesloten. Neem contact op met uw distributeur of de technische ondersteuning van Blackline Safety voor hulp.

Meer leren

Bezoek support.blacklinesafety.com voor meer informatie over G7-cartridges en -apparaten.

Technische ondersteuning

Neem voor vragen of hulp contact op met onze technische ondersteuning:

1-403-451-0327 | support@blacklinesafety.com