Blackline Live Einde van de ondersteuning voor Internet Explorer 11

Internet Explorer 11 Einde Leven

Microsoft heeft aangekondigd dat Internet Explorer 11 (IE11) met ingang van 15 juni 2022 met pensioen zal gaan. U kunt hier meer lezen van Microsoft.

Op die datum zullen alle nieuwe functionaliteiten of wijzigingen aan Blackline Live niet gegarandeerd werken met de IE11 browser. Verder zullen alle toekomstige updates van Blackline Live niet worden getest voor IE11.

Wat betekent dit voor u?

Als u al een ondersteunde browser gebruikt zoals hieronder vermeld, zal dit geen invloed op u hebben.

Als uw organisatie IE11 gebruikt, dient u over te schakelen op een ondersteunde browser wanneer u Blackline Live gebruikt.

Ondersteunde browsers zijn de volgende.

Ondersteunde browsers

OPMERKING: Blackline Live Monitoring biedt geen ondersteuning voor iOS-apparaten. Dit komt omdat iOS geen push notificatie stuurt wanneer een alert binnenkomt, waardoor alerts gemist kunnen worden. Zie het ondersteuningsartikel Toegang tot de Blackline Webapplicatie voor meer informatie.